Altro til køkkener

Fra en lille café til en stor restaurant med plads til over 100 gæster må alle køkkener forholde sig til forurenende stoffer. Vores køkkensystem giver en uigennemtrængelig, rengøringsvenlig og sikker løsning til køkkenmiljøer, der er HACCP- godkendt. Vores system beskytter ikke blot de mennesker, der bruger det, men også miljøet og dem, der har ansvaret for sundhed og sikkerhed for ansatte og gæster.

Altro Stronghold 30 holder personalet sikkert med Altros højeste skridsikkerhedsrating (PTV 55, R12) selv med almindelige køkkenforurenende stoffer som f.eks. fedt, olie og mel, så risikoen for at glide eller falde reduceres til en ud af en million i hele gulvets levetid. Med 3 mm komfort under fødderne og 10 dB trinlydsisolering gør det travle og støjende køkkenmiljøer mere komfortable for personalet.

Altro Stronghold 30 kan modstå temperaturer fra -30 °C til +60 °C, så det kan bruges i hele køkkenet, inklusive frysere.

Altro Whiterock FR vægsystemet bruger ikke fuge og kan svejses, så der kommer en glat, fugefri overflade. Når det er monteret korrekt, er der ingen slip mellem væg og bane, hvilket gør, at bakterier, mug og skadedyr ikke har noget sted at gemme sig i.