Altro til personaleområder

Sikkerheds- og hygiejneudfordringer slutter ikke i køkkenet. I hele den funktionsprægede del af huset er der brug for robuste løsninger, som overstiger sikkerheds- og hygiejnestandarderne for at holde personalet og kunderne sikre. Vores serier til stor belastning, herunder Altro Reliance 25 og Altro Classic 25, giver ekstra robusthed under fødderne i korridorer og lagerområder, og kan tåle tung trafik på hjul.

Til personaleomklædningsområder giver vi ekstra beskyttelse med vores specialgulv til våde miljøer, Altro Aquarius. Både med sko på og med bare fødder vil personalet være sikkert, selv med spild af sæbe og brusegel. Altro Aquarius har en PTV på ≥ 50 (Slider 96) R11 rating, der giver den bedste beskyttelse på markedet. Kombinér gulvet med Altro Whiterock FR vægsystemet for nem rengøring og vedligeholdelse.

Til personalets kontorområder giver vores serier af glatte vinylgulve jer mulighed for at lave et varmt og indbydende miljø til gavn for arbejdsglæden. Altro Orchestra findes i op til 40 farver, og Altro Wood-serien har et klassisk træudseende, som altid er en vinder.

Med en omfattende farvepalet kan områder opdeles i zoner, eller der kan være sjove farvetemaer i hvert rum ved at kombinere med Altro Whiterock FR. Uanset hvad du har brug for, kan vi levere det.