HACCP-godkendt

HACCP er et internationalt system til fødevaresikkerhedskontrol. Det er et juridisk krav i Europa under EF-regulativ 852/2004. HACCP kræver en risikovurdering af alle fødevaretilberedningsområder med identifikation af ”kritiske punkter”, hvor der kan opstå fare for fødevaresikkerheden. Farer omfatter:

  • forurening fra personale eller dårligt vedligeholdt beslag eller udstyr
  • kemikalie-, fysiske eller allergi-risici, der skyldes ingredienser, håndtering, udstyr eller fittings, inkl. gulve og vægge

Altro-produkterne er nogle af de få gulv- og vægprodukter i hele verden, der har opnået HACCP’s internationale certificering. Vi tester vores produkter på stedet og har i årevis samarbejdet med kunder, designere og montører, så vi kan give dig det system på markedet, der har den højeste standard.

”Altro-produkter er et af de få gulv- og vægprodukter i verden, der har opnået HACCP International certificering til nonfood-service og leverancer, hvilket betyder, at de er blevet bedømt af en tredjepart og vurderet at være tilfredsstillende og hygiejniske til brug i fødevaremiljøer. Både gulv- og vægprodukterne fra Altro giver en samlingsløs og uigennemtrængelig løsning, hvilke betyder, at der ikke er nogen steder, hvor bakterier kan skjule sig, samt at de er nemme at rengøre, og begge dele er vigtige emner inden for fødevarebranchen.”

Richard Mallett, Europæisk direktør for HACCP International