Hygiejne og kontaminering

Når du serverer omhyggeligt tilberedte måltider, er det sidste, du ønsker, at bekymre dig om, hvorvidt maden er blevet kontamineret. Vi har opfundet sikkerhedsgulve og hygiejniske vægbeklædninger og ved på baggrund af årtiers erfaring, at vores produkter kan modstå tidens tand. De er blevet afprøvet og testet i årtier.

I modsætning til fliser kan vores specialkøkkensystemer hurtigt monteres og skabe en hygiejnisk forbindelse mellem overflader for at forebygge ophobning af bakterier, mug og snavs. De tilvejebringer en uigennemtrængelig overflade, hvor der ikke er huller, som skadedyr kan gemme sig i.

Altro Whiterock FR vægsystemet er i overensstemmelse med alle europæiske sundheds-, sikkerheds- og miljøbeskyttelsesstandarder. Altro Whiterock FR er også slagfast, hvilket gør systemet mere robust end fliser. Det forebygger samtidig skader, der kan huse bakterier, som kan komme i maden. Altro Whiterock FR er fugefri og kan varmsvejses til en installation uden samlinger.

Vores løsning til køkkener er HACCP-godkendt, hvilket betyder sikkerhed for fødevaremiljøer, herunder kommercielle køkkener. Vores overflader er så hårde, at de kan maskinrengøres og har en fremragende modstandsdygtighed over for typiske rengøringskemikalier. Så når du har et rent køkken, har du et sikkert køkken.