Badning – hjemmetilpasninger

Hjemmetilpasninger giver personer, som er handicappede, ældre eller sårbare, mulighed for at fortsætte med at leve i deres eget hjem længere. Det kræver imidlertid, at hjemmet tilpasses, så der tilvejebringes et sikkert og komfortabelt miljø, som de kan leve i.

Når hjemmet tilpasses, skal man ikke blot overveje personens behov nu, men også behovene i fremtiden. Det fysiske og mentale helbred kan forringes over tid, og her kan et velkendt miljø, der ikke skal ændres, reducere stress og forvirring efter tilpasningen.

”Jeg fik en dejlig serie farver at vælge imellem til mine nye gulve og vægge. Det var så dejligt selv at kunne træffe beslutningerne og være involveret i processen, i stedet for bare at få noget almindeligt og kedeligt. Jeg valgte en fin gråblå til bruserumsgulvet, som passer til de blå vægge. Det er en dejlig farvepalet. Det at føle mig sikker i bruserummet er meget vigtigt for mig, og gulvet er overhovedet ikke glat, selv ikke når det er vådt. Jeg har nogen, der kommer og gør rent for mig, og de fortæller mig, at det er meget nemt at gøre. Det er et mirakel, at jeg blev i stand til at blive her. Alle, der besøger mig, er overraskede over det, der er sket i huset, og meget imponerede over, hvor godt det ser ud. Jeg er så taknemlig over for alle involverede.”
Fru Mohammed, London, Storbritannien

Fuldfør din hjemmetilpasning med Altro Whiterock vægsystemet, der giver dig mulighed for at designe personlige områder med kontrastfarver. Altro Whiterock tilbyder moderne satinnuancer, der passer til ethvert hjemligt miljø. Til miljøer, der kræver luksus, er Altro Whiterock også det ideelle valg. Det glatte, fugefri look med høj kvalitet og flere kombinationer af nuancer skaber det udseende, som de besøgende forventer: Ægte wow-faktor!