Omklædningsrum – universiteter, sportsklubber

Sikkerhed til aktive fødder

Vores sikkerhedsgulve er ideelle til omklædningsrum og sportsklubber, da de kan modstå tung trafik, herunder sportssko og -udstyr.

Omklædningsrum kan være travle og krævende miljøer med mange forskellige anvendelser, lige fra børnenes svømmeundervisning til skolefodbold – med medfølgende mudder og brusebad efter træning med dryppende vand. Skridpotentialet er højt, og med Altro sikkerhedsgulve kan du reducere denne risiko til en ud af en million. Vi giver dig også en lang række farver og softlook-nuancer, der giver muligheder for at skabe en tiltalende æstetik.

Farver kan også suppleres med vores Altro Whiterock Satins hygiejniske vægsystem i nuancer, der veksler fra det beroligende og helende til det lyse og energiske – alt efter hvad der er brug for i området.

”Svømmebassin-gulve er glatte, fordi der altid er vand, så jeg specificerede Altros sikkerhedsgulv til omklædningsrummene. Jeg kendte allerede produktet og vidste, at det forebygger skriduheld, uanset om man bevæger sig rundt på gåben, med rollator eller i kørestol. Det er også nemt at holde rent og hygiejnisk.Jeg valgte Altro Aquarius gulvet i den lysegrå nuance ”Tern” for at skabe en lettere stemning i omklædningsrummene.”
Reino Toivonen, arkitekt hos ArkRenew, Finland