Vores historie begynder i 1919, da en lille gruppe mennesker fik en idé. Den idé er siden vokset til en global virksomhed med over 900 ansatte, og én ide er blevet til mange – lige fra opfindelsen af sikkerhedsgulve og udviklingen af et hygiejnisk vægsystem til skabelsen af verdens første klæbemiddelfrie sikkerhedsgulv.

Én vellykket innovation kunne være held, men gentagne succeser kræver lidt hjælp, og det er her, du kommer ind. Vi har altid vidst, at nøglen til at gøre tingene rigtigt er at tale med dig, lytte til dig og være en god samarbejdspartner for dig. Det har gjort, at vi kan være modige og udforske design og funktionsmuligheder uden at tabe af syne, hvem vi gør det for.

Verden anno 1919 kunne ikke synes mere forskellig fra verden i dag, og alligevel er vores begejstring over nye teknologier og samarbejdet med dig nøjagtigt den samme som dengang. Læg hertil, at vi fortsat er en familievirksomhed baseret på familieværdier; så tror jeg, at du har en idé om, hvorfor vi står her i dag og kan fejre vores hundredårs fødselsdag.

Så på vegne af alle hos Altro: Tak for, at du er en del af vores historie – vi ser frem til, hvad de næste 100 år vil bringe.

Richard Kahn,

CEO Gulve og adm. direktør, Altro-gruppen