Vilkår og betingelser - Altros 100 års quiz

Konkurrencen løber hver kalendermåned fra 7. januar til 20. december 2019 og er åben for alle besøgende på webstedet på 18 år og derover.

Du behøver ikke være kunde hos Altro for at deltage, men konkurrencen er ikke åben for ansatte hos Altro, deres nærmeste familie eller tredjeparter, der er direkte associeret med administrationen af konkurrencen. Du kan deltage i konkurrencen en gang om måneden, men ikke over otte gange i løbet af konkurrencens varighed.

Præmien, der kan vindes: Amazon Echo dot – eller tilsvarende i det pågældende land.

Det er gratis at deltage i konkurrencen, og det er ikke nødvendigt at købe noget. Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde online quizzen på www.altro.com/altro100.

Altro kan ikke acceptere andre metoder til at deltage. Den sidste runde af konkurrencen lukker ved midnat GMT den 20. december 2019.

Der vil blive udtrukket en vinder ved slutningen af hver kalendermåned, og den 20. december 2019. Deltagerne med det højeste antal points på leaderboardet ved midnat GMT den sidste dag i hver kalendermåned eller den 20. december 2019 vil vinde præmien for den foregående måned.

Den første dag i hver kalendermåned bliver leaderboardet slettet, og det starter forfra for den følgende måned.

Deltagerne opnår points ved at besvare spørgsmålene i online quizzen korrekt. Online quizzen er flervalgs muligheder og med tidsbegrænsning, og hver deltager vil blive stillet 7 spørgsmål om Altro i løbet af de sidste 100 år samt forskellige historiske begivenheder i løbet af de sidste 100 år.

Deltagerne får points ved slutningen af quizzen, beregnet ud fra antal rigtige svar, hvor hurtigt de besvarer spørgsmålene og bonuspoints for at svare korrekt på mere end et spørgsmål i træk.

Quizzen har syv (7) runder, og for hver runde skal deltagerne besvare et spørgsmål i løbet af 10 sekunder i form af nedtælling, med et maksimum på 10 points for hver runde, der kan opnås. Når en deltager vælger et svar, stoppes nedtællingen, og antallet af tildelte points til en deltager for et korrekt svar fastlægges af det antal sekunder, der er tilbage i nedtællingen. Der gives ikke points for et forkert svar. Points for korrekte svar tildeles som følger:

  • Inklusive og over 9 sekunder tilbage af nedtællingen: 10 points
  • Inklusive og over 8 sekunder men under 9 sekunder tilbage af nedtællingen: 9 points
  • Inklusive og over 7 sekunder men under 8 sekunder tilbage af nedtællingen: 8 points
  • Inklusive og over 6 sekunder men under 7 sekunder tilbage af nedtællingen: 7 points
  • Inklusive og over 5 sekunder men under 6 sekunder tilbage af nedtællingen: 6 points
  • Inklusive og over 4 sekunder men under 5 sekunder tilbage af nedtællingen: 5 points
  • Inklusive og over 3 sekunder men under 4 sekunder tilbage af nedtællingen: 4 points
  • Inklusive og over 2 sekunder men under 3 sekunder tilbage af nedtællingen: 3 points
  • Inklusive og over 1 sekunder men under 2 sekunder tilbage af nedtællingen: 2 points
  • Over 0 sekunder men under 1 sekund tilbage af nedtællingen: 1 point

Der kan også fås bonuspoints for hver runde fra runde 2 til 7. 5 bonuspoints gives for hver gang, et svar er rigtigt i to efter hinanden følgende runder fra runde 2 til 7- med et maksimum på 30 bonuspoints for spillet.

Altro vil kontakte hver vinder pr. e-mail på den e-mailadresse, der er angivet på den respektive tilmeldingsformular, og vinderen skal bekræfte accept pr. svar-e-mail. Altro vil sende præmien anbefalet (eller den lokale anbefalede leveringsservice til vinderen) til adressen [udbedt i vinderens bekræftelses-e-mail/fra adressen, der er angivet i den respektive tilmeldingsformular]. Vinderne kan ikke veksle præmien til en anden præmie eller til kontanter.

Ved at tilmelde dig denne konkurrence garanterer du hermed, at de oplysninger, du indsender til Altro, ikke vil være i strid med den intellektuelle ejendomsret, privatlivets fred eller nogen anden rettighed for nogen tredjepart, og ikke vil indeholde noget, der er injurierende, krænkende, obskønt, uanstændigt, chikanerende eller truende. Hvis relevant, forbeholder Altro sig ret til, men er ikke forpligtet til, at screene, filtrere og/eller overvåge information, der er tilvejebragt af dig, og at redigere eller fjerne samme.

Altro påtager sig intet ansvar for indtastninger, der ikke er blevet fuldført på grund af en teknisk fejl, teknisk fejlfunktion, computerhardware eller softwarefejl, satellit-, netværks- eller serverfejl af nogen art.

Du opfattes som havende accepteret og samtykket til at være bundet af disse vilkår og betingelser efter tilmelding. Altro forbeholder sig retten til at nægte tilmelding, diskvalificere eller nægte at tildele præmien til dig, hvis Altro har rimelige grunde til at tro, at du har overtrådt nogen af disse vilkår og betingelser. I alle forhold vil Altros beslutning være endegyldig, og der vil ikke blive startet nogen korrespondance eller diskussion.

Personoplysninger, der afgives i løbet af denne konkurrence, vil kun blive behandlet som anført i Altros politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Konkurrencen vil være styret af britisk lovgivning, og nytilkomne til konkurrencen indbringes for de britiske retters jurisdiktion.

Promotor: Altro Limited, Works Road, Letchworth Garden City, SG61NW, Storbritannien