Altros prisvindende limfrie og bæredygtige gulve er nu klar i nye varianter, der giver dig forbedret komfort under fødderne og større trinstøjsreduktion. Samtidig får du en række helt nye fordele, herunder flere farver og trædesign, som åbner for fleksibilitet i forskellige anvendelsesområder. Vores klæbemiddelfrie gulve har også vores mest avancerede Altro Easyclean teknologi og giver dig stadig fordelene ved reduceret monteringstid og 100 % genbrugelighed.

Løsninger til hele din bygning - Som du ved, elsker vi løbende at udvikle vores løsninger, og vi har introduceret en anderledes prægning på undersiden i vores klæbemiddelfri produktserie: Altro Cantata. Denne nye struktur giver, sammen med spændende æstetiske muligheder, 14 dB trinstøjsreduktion og komfort under fødderne. Det gør gulvet til en ideel løsning til dine mere publikumsvendte områder, hvor det vil bidrage til et fantastisk første indtryk og være til at fremme brugernes trivsel i hele produktets levetid. Hvor sikkerhed og robusthed er nøgleordene i jeres hårdtarbejdende serviceområder, leverer Altro XpressLay fortsat et robust og godt udseende.

Teknologi sparer tid, reducerer omkostninger og minimerer forstyrrelser - Med Altros klæbemiddelfrie gulve er der ikke behov for fugtspærre eller klæbemiddel. Det betyder, at montagen hurtigt er overstået og installationen klar til brug, så alle kan komme tilbage til tingenes normale gang med minimal afbrydelse. Klæbemiddelfrie gulve betyder, at der ikke er nogen ventetid – det skal bare lægges på og svejses, så kan du gå på det samme dag. Der er samtidig nem adgang til undergulvet, så du let kan identificere og rette eventuelle problemer og minimerer tidsforbruget på reparation og vedligeholdelse. Klæbemiddelfrie gulve betyder også, at der ikke er klæbrige områder og lim, der slæbes rundt på skosålerne gennem hele bygningen. Det betyder, at du kan planlægge byggearbejdet i etaper uden at blive opholdt af tørretider. Den specialudviklede noprede underside gør, at gulvet hæves over undergulvet, så det kan ånde, og fugten spredes. Den reducerede montagetid og de lavere arbejdsomkostninger betyder også, at du mindsker behovet for dyrt, lejet udstyr til gavn for budgettet.

Når gulvet har nået slutningen af sit lange og nyttige liv, kan det ikke blive nemmere at tage det op og udskifte det. Du behøver heller ikke at bekymre dig om omkostnings- og tidsrøvende ”reparationer” af undergulvet.

Ingen klæbemidler betyder, at der ikke er nogen lugt. Miljøer som f.eks. hospitaler, plejehjem og universiteter har mange mennesker, som bor og arbejder der, og at lukke dem ned eller montere støjende udsugning er ikke en mulighed. Med Altros klæbemiddelfrie gulve kan du halvere monteringstiden sammenlignet med en traditionel monteringsmetode. Og ved udgangen af levetiden kan klæbemiddelfrie gulve genbruges andre steder eller genanvendes.

Velafprøvede og gennemtestede løsninger giver ro i sjælen - Vores klæbemiddelfrie gulve er holdbare og tåler mellemtung til tung trafik. De holder lige så effektivt som Altro-gulve, der er monteret med klæbemiddel: Ingen folder, rynker eller bevægelser. Faktisk er de blevet testet med en 900 kg borerig på larvefødder, så en patient på en båre vil ikke være noget problem!

Vores bæredygtige og bevægelsesfrie gulve er blevet afprøvet og testet på nogle af verdens mest krævende steder, herunder det australske parlament, fredede bygninger, tilbagevendende globale sportsbegivenheder samt de Asiatiske Lege. Vi arbejder fortsat tæt sammen med arkitekter, slutkunder, ingeniører, designere og entreprenører i hele verden. Vores indsigt og ekspertise hjælper dem med at ændre hverdagsrum til miljøer, der kan forbedre velværet for alle, der bruger dem.

Innovative løsninger til områder i harmoni - Altro opfandt sikkerhedsgulvet for over 60 år siden, og vi har været førende med innovation og kvalitet lige siden. Vores klæbemiddelfrie gulve er i perfekt harmoni med andre Altro-gulve samt vores vægge, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig med at skabe det udseende og den følelse, du ønsker, overalt.

Vores new look Altro Cantata klæbemiddelfrie gulv omfatter varianter med træ-look og en frisk ny farvepalet for at give jer et produkt med forbedret rengøringsvenlighed, som er perfekt til dekorative, hjemlige eller sansestimulerende områder.

Det revolutionære, internationale prisvindende Altro XpressLay var verdens første klæbemiddelfrie sikkerhedsgulv og blev introduceret på markedet efter 5 års udvikling og testning. I 2019 fejrede Altro XpressLay sin 10. fødselsdag – ti år med sikkerhed i forskellige miljøer.

Vores forbedrede Altro Easyclean teknologi forbedrer rengøringsvenligheden af de klæbemiddelfrie gulve markant. Gulvene er mere modstandsdygtige over for ophobning af snavs, hvilket forbedrer æstetikken, ligesom rengøringsvenligheden forbedres med færre smudsrester, der skal fjernes. Gulvene er også mere smudsafvisende, så de beholder deres gode udseende længere. Når gulvet er nemmere at holde rent, forbliver det frisk over længere tid og forbedrer dermed velværet for personale, elever og beboere.