temp
Indgangs- og receptionsrum, korridorer og venteområder er blandt de hårdest belastede dele af en bygning. Alligevel kan brugen af dem variere meget. Vi ved, at disse rum nogle gange skal bruges til markering, være en del af nogens hjem, bruges til transport af mad fra køkkenet og affald ud til containerne – eller bare få nogen fra A til B
 
temp
Altros prisvindende klæbemiddelfrie bæredygtige gulve er nu klar i nye varianter, der giver dig forbedret komfort under fødderne og større trinstøjsreduktion. Samtidig får du en række helt nye fordele, herunder flere farver og trædesign, som åbner for fleksibilitet i forskellige anvendelsesområder. Vores klæbemiddelfrie gulve har også vores mest avancerede Altro Easyclean teknologi og giver dig stadig fordelene ved reduceret monteringstid og 100 % genbrugelighed.
 
temp
Våde miljøer handler ikke kun om vand. Det handler også om det, vi bruger i disse områder, herunder brusegel og shampoo. Risikoen for at glide, falde eller snuble, som skyldes disse forurenende stoffer, er potentielt farlig og kan være årsag til alvorlige ulykker. Skrid, snublen og fald er ikke det eneste, der skal tages i betragtning i våde miljøer. Indendørs fugt og dårlig rengøring kan føre til vækst af bakterier og skimmelsvamp, som kan påvirke både sundheden og lokalernes udseende.
 
temp
Vi har nøje designet vores sikkerhedsgulve, så de kan imødekomme de forhold, der almindeligvis gør sig gældende i køkkener – skrid, urenheder, rengøring og vedligehold. Vores system beskytter ikke kun de folk, der bruger det; det beskytter også miljøet og dem, der er ansvarlige for de ansattes og besøgendes sikkerhed og sundhed.