temp
Våde miljøer handler ikke kun om vand. Det handler også om det, vi bruger i disse områder, herunder brusegel og shampoo. Risikoen for at glide, falde eller snuble, som skyldes disse forurenende stoffer, er potentielt farlig og kan være årsag til alvorlige ulykker. Skrid, snublen og fald er ikke det eneste, der skal tages i betragtning i våde miljøer. Indendørs fugt og dårlig rengøring kan føre til vækst af bakterier og skimmelsvamp, som kan påvirke både sundheden og lokalernes udseende.
 
temp
Vi har nøje designet vores sikkerhedsgulve, så de kan imødekomme de forhold, der almindeligvis gør sig gældende i køkkener – skrid, urenheder, rengøring og vedligehold. Vores system beskytter ikke kun de folk, der bruger det; det beskytter også miljøet og dem, der er ansvarlige for de ansattes og besøgendes sikkerhed og sundhed.
 
temp
Vores online værktøj hjælper dig med at vælge de rette produkter og farver inden for et udvalg af forskellige 3D miljøer. Afprøv hvordan de 16 nye farver i Altro Aquarius ser ud i et badmiljø, og se hvordan udvalget af gulv- og vægfarver skifter med det samme, når du kigger 360 grader rundt i badeværelset.
 
temp
Vi er forpligtet til at hjælpe med at udvikle de rette omgivelser for mennesker med demens og har arbejdet sammen med eksperter omkring dette. Vi kan tilbyde vejledning, uanset om du bygger, renoverer eller udvikler demens-venlige fællesskaber – og vi kan sikre, at du vælger det gulv, der vil hjælpe med til at maksimere livskvaliteten og overholde de juridiske krav.