Reception/indgang

Du får aldrig en ny chance for at gøre et godt første indtryk, og det føles især sandt i den konkurrenceprægede hotel- og restaurationsbranches verden. Restauranter, barer og caféer skal lokke folk ind og få dem til at ønske at komme tilbage. Selv om god mad og kundeservice er afgørende her, spiller miljøet og rengøringen en vigtig rolle.

Altro Ensemble er ideelt til områder, hvor det første indtryk betyder noget. Det modulopbyggede gulvsystem kan blandes og matches, så der skabes unikke og effektfulde mønstre i ens farver, træagtige nuancer eller en kombination. Et godt udseende betyder ikke, at man går på kompromis med ydeevnen: Altro Ensemble har 15 dB trinlydsreduktion, komfort under fødderne, og så er det designet til at håndtere regelmæssig gangtrafik på langt sigt – præcis som du forventer det af Altro.

For at reducere afbrydelser i forretningen og eliminere klæbemiddellugt, bør du overveje Altro Cantata, som kan halvere monteringstiden. De forskellige nuancer, herunder træ-lignende muligheder, bidrager smukt til at opnå et luksuriøst udseende. Gulvet er 100 % genbrugeligt før og efter montering og bidrager til at reducere miljøpåvirkningen fra kundespecifikationerne.

<

Generel cirkulation og korridorer til/barer/toiletter

For at komme omkring siddeområder uden at forstyrre spisende gæster, vil disse rum blive brugt konstant af både kunder og personale. De skal afspejle det generelle udseende og miljø, være holdbare og undgå at være en kilde til forstyrrende støj.

Altro Ensemble har 15 dB trinlydsreduktion – ideelt til at sænke støjniveauet, når gæsterne kommer og går. Det giver komfort under fødderne for personalet, der konstant bruger dette område, og kan samtidig håndtere den forventede mængde trafik. Altro Ensemble fås i en række træ-lignende og ensfarvede nuancer, samt fire størrelser, der kan arrangeres eller skæres i mønstre for at skabe et gulv, der gør indtryk.

Hvis dette meget brugte område kræver en hurtig renovering, mens forretningen er lukket, er det med Altro Cantata muligt at lægge, svejse og gå på gulvet samme dag – uden klæbemiddellugt. De forskellige træ-lignende nuancer kan skabe et luksuriøst udseende og supplere det generelle design, og med 14 dB trinlydsreduktion bidrager det også til at reducere støjniveauet.

Korridorer opbevarings-/køkken-/personaleområder

Det er et travlt arbejdsområde, der oplever regelmæssigt spild og kræver regelmæssig rengøring. Nem vedligeholdelse er vigtigt, så travlt personale kan fjerne spild hurtigt og komme tilbage til den opgave, de er i gang med. Der er stor risiko for, at spild ikke bliver opdaget, så personalet skal også beskyttes mod skridrisiko.

Altro Reliance 25 har et højt niveau af skridsikkerhed, så skridrisikoen reduceres til en ud af en million. Det er smudsafvisende og rengøringsvenligt, og med 2,5 mm tykkelse er gulvet hårdt nok til at håndtere rullende transportvogne, stående udstyr og affaldskurve, der bliver slæbt. Der er også mange nuancer at vælge mellem, så der er ikke brug for at gå på kompromis med udseende.

Hvis der er behov for renovering af dette hårdtarbejdende område, er Altro XpressLay et klæbemiddelfrit gulv, der kan reducere afbrydelser ved at halvere monteringstiden. Ligesom med alle Altros klæbemiddelfrie gulve kan det monteres oven på eksisterende gulve eller ny beton. Altro XpressLay er testet med en 900 kg borerig med larvefødder: Resultatet er ingen folder, bevægelse eller rynker, så gulvet står nemt imod de udfordringer, der dukker op i dette rum. Det er også verdens første klæbemiddelfrie sikkerhedsgulv og holder brugernes skridrisiko nede på en ud af en million.