Reception

Indtrykket betyder noget her. Det er det område, du kommer ind i og baserer dit indtryk af resten af hotellet på. Her er der sandsynligvis siddeområder, og området fungerer fx også som mødested og ramme for starten på en velfortjent afbrydelse, afslutningen på en trættende arbejdsdag og kontor for receptionspersonalet. Det skal være inkluderende, men samtidig roligt, stilfuldt og på ingen måde truende./p>

Altro Ensemble er et modulopbygget gulv, der fås i fire størrelser, så det kan arrangeres i mønstre, der gør, at gulvet gør indtryk. Med både ensfarvede og træ-lignende muligheder, herunder himmelblå eller naturlig fyr, er der masser af indbydende effekt. Samtidig understreges imødekommenheden af gulvets 2,6 mm tykkelse, der giver komfort under fødderne. Gulvet yder desuden 15 dB trinlydsreduktion, som giver et rum, der er stille nok til, at personalet kan arbejde i det, eller at gæsterne kan sidde og læse en avis.

Hotelgæster ønsker den oplevelse, de betaler for. Bygningsvedligeholdelse ser ikke godt ud. Hvis et hotel er nødt til at lukke for at renovere receptionsområdet, koster hver eneste times nedetid. Det M1-certificerede Altro Cantata kan halvere monteringstiden, reducere afbrydelsen, og der er ingen lugt af klæbemidler, der kan genere beboere og personale. Gulvets forskellige træagtige nuancer og farver bidrager smukt til at opnå et luksuriøst udseende. Det er 100 % genbrugeligt før og efter montering og bidrager til at reducere miljøpåvirkningen af de specificerede materialer.

Korridorer til reception/elevator/generel cirkulation/barer/spiseområder

Hver eneste centimeter af fællesområder i et hotel bidrager til gæstens indtryk, lige fra de valgte farver og teksturer til hvor rent det ser ud. Et område med et træt udseende kan give gæsten en følelse af, at de ville foretrække at være hjemme og ikke opfatter opholdet som et privilegium, der er værd at betale for. Det kan være en udfordring i de meget betrådte korridorer og udtjente siddeområder.

Altro Ensemble er hårdt nok til at håndtere regelmæssig gangtrafik og har Altro Easyclean Technology for at gøre vedligeholdelsen nemmere. Tykkelsen på 2,6 mm giver komfort under fødderne, og gulvet yder 15 dB trinlydsreduktion, der medvirker til at opretholde en følelse af ro i dette travle område. Når der er taget hånd om det praktiske, kan man fokusere på design: Gulvet fås i fire størrelser, der kan arrangeres eller skæres i mønstre, og takket være både ensfarvede og træ-lignende varianter kan man med Altro Ensemble skabe gulve, der virkelig gør indtryk.

Hvis nedetid er et problem, eller der er behov for et skridsikkert gulv, bør man overveje Altro Cantata, som halverer monteringstiden og fjerner klæbemiddellugt. De forskellige nuancer bidrager smukt til at opnå et luksuriøst udseende, og det har 14 dB trinlydsreduktion, som bidrager til at skabe den nødvendige ro.

Korridorer til værelser

Når du er i det frirum, dit værelse udgør, ønsker du ikke konstant at blive mindet om, at andre mennesker bor et stenkast borte fra dig – navnlig ikke, når du skal sove! Ikke overraskende er støjreduktion vigtigt, men det skal ikke betyde, at man går på kompromis med udseendet. Samtidig er rengøringsvognen en uundværlig del af dagligdagen, så det valgte gulv skal også kunne håndtere tung kørende trafik.

Altro Ensemble reducerer trinlyd med 15 dB, hvilket begrænser støjen fra fodtrin og anden trafik i rummet plus rummet nedenunder – det er vigtigt, hvis dit hotel har mere end to etager. Dette holdbare gulv fås i fire størrelser, der kan arrangeres eller skæres i mønstre, og takket være både ensfarvede og træ-lignende muligheder er det nemt at gentage udseendet fra andre steder på hotellet, eller skabe noget helt nyt.

Da denne korridor er adgangsmuligheden til værelserne, vil nedetid være et problem. Altro Cantata kan halvere monteringstiden, og det er muligt at lægge, svejse og gå på gulvet samme dag. Det er ideelt til et hotel i drift, men den hurtigere montering er også ideel til totalrenoveringer eller nybygninger, hvor værelseskorridorerne er et af de største monteringsområder. Hvis hotellet forbliver åbent, betyder fraværet af klæbemiddel, at der ikke kommer lugt ind i værelserne, og der er heller ikke behov for dyrt ventilationsudstyr.>

Korridorer, der fører til serviceområder og vaskerier/opbevaringsområder

Her er et travlt arbejdsområde, der oplever regelmæssige spild og kræver regelmæssig rengøring. Nem vedligeholdelse er vigtigt, så travlt personale hurtigt kan fjerne spild og komme tilbage til den opgave, de er i gang med. Der er dog stor risiko for, at spild ikke bliver opdaget, så personalet skal også beskyttes mod skridrisikoen.

Altro Reliance 25 kombinerer rengøringsvenlighed og modstand mod pletter, så disse korridorer altid ser godt ud. Det høje niveau af skridsikkerhed reducerer samtidig skridriskoen til en ud af en million. Med sin 2,5 mm tykkelse er gulvet hårdt nok til at håndtere rullende transportvogne, stående udstyr og affaldskurve, der bliver slæbt, og de mange nuancer gør, at det ikke er nødvendigt at gå på kompromis med udseendet – ligesom det er nemt at farvekode områder i de ikke-kundevendte områder af bygningen.

Som ved alle døgnåbne arbejdssteder er adgangen til disse områder vigtig. Altro XpressLay er et klæbemiddelfrit gulv, der kan reducere afbrydelser ved at halvere monteringstiden. Som med alle Altros klæbemiddelfrie gulve kan det monteres direkte oven på eksisterende gulve eller ny beton. Altro XpressLay er testet med en 900 kg borerig med larvefødder. Resultatet var ingen folder, ingen rynker og ingen bevægelse, så gulvet står nemt imod de udfordringer, det udsættes for. Det er også verdens første klæbemiddelfrie sikkerhedsgulv og holder brugernes skridrisiko nede på en ud af en million.