”Efter at vi havde talt med kunden, der bekræftede, at der var behov for et lyst og moderne udseende samt hygiejniske og rengøringsvenlige overflader, var det åbenlyst, at kombinationen af Altro Whiterock White hygiejnisk vægbeklædning og Altros sikkerhedsgulv nøjagtigt ville matche specifikationen.”

Nigel Wright
Complete Interiors

Når du vælges et Altro vinylgulv og Altro vægbeklædning, reducerer du rengørings- og vedligeholdelsestiden i forhold til alternativer som fx fliser og tæpper. Faktisk betyder sandsynligheden for, at tæpper gemmer på snavs, mikrober, hår, hud og andre forureninger, at de er blevet forbudt af det britiske sundhedsvæsen NHS i Storbritannien i kliniske områder og ikke anbefales i områder, hvor der forhandles fødevarer.

Altros vægge og gulve er designet til at være rengøringsvenlige. Altros vægge kan rengøres ved at tørre af, damprense eller vaske med maskiner – så enkelt er det. Der er ingen fugemørtel, der kan fange snavs, og væggene er slagfaste, så der ikke er problemer med revnede fliser.

Altros elastiske gulve har Altro Easyclean teknologi, der gør rengøring nemmere. Det giver gulvene ekstra ridse- og slidstyrke, så de nemmere bibeholder deres udseende. Ved sikkerhedsgulve sikrer forebyggelse af skader, at gulvene kan præstere og forebygge, at man skrider eller glider. Altro Whiterock er det eneste PVCu vægsystem, der er globalt certificeret med kontrolprogrammet HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Og vores væg- og gulvsystem er et af de få, der har opnået certificeringen i hele verden. Det betyder, at de er godkendt og kan stoles på til brug i områder, hvor der tilberedes fødevarer.

Lige så vel som du får pålidelige og holdbare løsninger, hjælper vi dig både før, under og efter montering, når det drejer sig om tekniske spørgsmål. Vi har rengøringsvejledninger og information her, kan tilbyde vejledning eller besvare spørgsmål over telefonen, og vi kan gennemgå monteringen med dig, hvis det er relevant