”Undervisnings- og cateringpersonalet er overraskede over den forandring, der er sket i løbet af sommerferien. Det er sådan et dejligt miljø for studenterne at nyde deres måltider i, og det er nu meget nemmere at rengøre og vedligeholde.”

Joe Mills, 
Head of Premises, The Priory School, Dorking

Det er ikke overraskende, at mennesker og dyr er indrettet til at være afvisende over for snavs. Det beskytter os mod sygdom og det, der er værre.

Ligesom dårlig hygiejne gør os syge, har hygiejnen en væsentlig indvirkning på, hvordan vi opfatter et miljø. Faktisk har forskere fundet en forbindelse mellem mental sundhed og rene miljøer. De så øgede stressniveauer blandt mennesker i et ikke-rent miljø, hvilket førte til højere niveauer af angst og depression8.

For virksomheder, der prøver at tiltrække besøgende og middagsgæster, har opfattelsen af stedet betydning for, om kunderne kommer tilbage – og for hvad de fortæller venner og familie om stedet. Intet mindre end 97 % ville ikke vende tilbage til en restaurant med snavsede badeværelsesfaciliteter9 og en undersøgelse blandt 2000 middagsgæster afslørede, at 91 % følte, at renlighed er et kendetegn på god mad og service. Ifølge den samme undersøgelse vil fire ud af fem mennesker sandsynligvis fortælle venner eller familie om en dårlig hygiejneoplevelse10.

Renlighed har også betydning for arbejdsgivere, idet mangelfuld arbejdspladshygiejne kan påvirke personaleomsætningen. Forskning viser, at ansatte mister lysten til at være en del af holdet og begynder at lede efter et andet job, hvis de opholder sig i et arbejdsmiljø, hvor de trækker vejret i støv, skal navigere i rod og bliver syge af spredning af mikrober.

Udover at være rengøringsvenlige fås Altros gulve og vægge i forskellige nuancer. Vi kan hjælpe dig med vejledning i hvilke farver, der vil fungere godt i dit område, samt hvilke rengøringsmetoder der får gulve og vægge til at blive ved med at se bedst ud.

Hvis du vil se, hvordan forskellige produkter i forskellige nuancer kunne se ud i dit område, så tag et kig på Altro Space Visualiser.

8 https://thecleaningladieshms.com/2018/08/27/an-unclean-environment-can-decrease-your-mental-health/
9 YouGov online undersøgelse af over 2.000 britiske voksne, udført af Cannon Hygiene
10Forskning udført af OnePoll for P&G Professional, undersøgelse af 2.000 mennesker i Storbritannien