Søger du specifik sektorinformation?

Altro har fuldstændige bygningsløsninger til en række forskellige sektorer og deres specifikke behov, fra høje niveauer af sikkerhed og hygiejne i sundhedssektoren til farverige og robuste løsninger i skoler og institutioner.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain

Sundhed og pleje

Hospitaler

Vi ved, at det kan forårsage angst og stress, når man besøger et ukendt hospitalsmiljø. Derfor har vi designet en komplet pakke med gulve og vægge, så du kan skabe et indbydende, rengøringsvenligt, farverigt, hygiejnisk og sikkert miljø.

Til specialområder som f.eks. psykiatriske områder kan vi tilbyde  muligheder for at skabe et sikkert og hygiejnisk miljø for alle.

Plejehjem

Vi ved, at plejehjemsbeboere kan stå over for fysiske udfordringer, komplekse indlæringsvanskeligheder eller have andre behov. Vores mål er at samarbejde med dig om at skabe indbydende, attraktive, inkluderende og sikre områder, så beboerne hjælpes til fysisk og psykisk trivsel. Det handler om at bruge holdbare gulv- og vægløsninger, der er udviklet til det.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain

Uddannelse

Fra børnehaver til kollegier kan vi skabe et læringsmiljø, som vil understøtte elevernes trivsel og sikkerhed og modstår tidens tand. Vores produkter giver den fulde pakke af gulve og vægge, som kan håndtere skoledagenes stød og bump og skabe et miljø, som elever, lærere og personale kan være stolte af.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain Turisme, overnatning og forplejning

Fra varerne kommer ind omme bagved og frem til fordøren og overalt ind imellem har vi løsninger, der imødekommer dit behov uden at gå på kompromis med designet, uanset om det er til kundeområder eller baglokaler.

Altro Orchestra installed at Charles Clifford Dental Hospital in the UK Transport

Altros transportgulvserie dækker en bredde af muligheder, herunder sikkerhed, overholdelse og en række designfinisher. Oplev, hvordan vores produkter kan hjælpe med at skabe sikre, indbydende transportinteriører, uanset hvilken applikation.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain Boliger

Et hjems udseende er lige så vigtigt som den måde, det fungerer på. Altro har løsninger til beboelse og tilpasninger, der forvandler et hus til et hjem. Altros serie af tidssvarende og traditionelle farver, forskellige teksturer og finish - herunder træ - giver dig alt, hvad du behøver for at færdiggøre en nybygning eller opgradere eksisterende opholdsrum og faciliteter.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain Fritid

Altro tilbyder mange farver, teksturer og designs, der kan skabe et indbydende miljø, som tåler stor fodtrafik i institutioner, foreninger, klubber osv. – og samtidig dækker behovet for sikkerhed i specialområder som fx badeværelser, omklædningsrum og spa’er.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain Detailhandel og kontorer

Altro har designermuligheder til kunde- og personalemiljøer, som bruger naturinspireret design til at skabe et indbydende miljø, der understøtter velvære. Vores løsninger er rengørings- og vedligeholdelsesvenlige, og de holder til at håndtere høje niveauer af gående trafik.

Anvendelsesområder

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain Køkkener

Vi har over 60 års erfaring med køkkener – så vi har set det hele. Vores specielle sikkerhedsgulv og hygiejniske vægsystem til køkkener giver en uigennemtrængelig, rengøringsvenlig og sikker løsning med brancheførende garantier, som er godkendt af kontrolprogrammet HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) og overholder HSE-standarder.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain Våde miljøer

Vi har specialgulv- og vægløsninger til vådrum, som efterlever de højeste standarder for sikkerhed med sko på eller bare fødder – og med en bred farvepalet, der skaber et varmt og indbydende miljø.