Hospitaler

Oprettelse hospitaler for alle

Vi ved, at det at besøge et ukendt hospitalsmiljø kan forårsage angst og stress. Derfor har vi designet en komplet pakke med gulve, så der kan skabes et indbydende, rengøringsvenligt, farverigt, hygiejnisk og sikkert miljø.

Vi samarbejder med dig hvert skridt af vejen, lige fra specifikation til vedligeholdelsen bagefter, og giver dig branchens førende support og ekspertise.

Hospitalsmiljøer er skabt til at helbrede. Det kan dog være en udfordring at understøtte både fysiske og mentale sundhedsbehov i kliniske miljøer.

Løsninger

Vi kan samarbejde med dig om at vælge de bedste gulve til selv de mest komplekse behov. Vi tilbyder løsninger, der understøtter patienternes, personalets og gæsternes behov, uanset om det drejer sig om komfort under fødderne, støjdæmpning eller det at finde vej og navigere.

Med et biofilt design – strategien om at bringe naturen ind i miljøet – kan du skabe en følelse af ro og velvære. Vores gulve har op til 42 farvemuligheder og design med træ-look, der kan bruges til at skabe et biofilt miljø, der er med til at fremme helbredelsen.

Altro gulve har en uigennemtrængelig og rengøringsvenlig overflade, der imødekommer kravene fra selv de mest kritiske plejeområder – og alligevel har de en omfattende farvepalet til at skabe et indbydende og æstetisk tiltalende miljø.

Service

Til specialområder som f.eks. psykiatriske afdelinger kan vi tilbyde vejledning i at skabe et sikkert og hygiejnisk miljø for alle.