Komfort under fødderne

Vi forstår, hvordan hårdtarbejdende personale er aktive hele dagen, og hvordan dette kan påvirke en persons komfortniveau. Derfor føler vi i høj grad, at gulvoverflader skal give komfort under fødderne og samtidig stadig være nemme at bevæge sig på.

Nogle blødere gulve kan forårsage fordybninger og modstand ved rullende objekter. Det kan især være almindeligt inden for sundhedsplejen, hvor maskiner, senge og andet udstyr med jævne mellemrum flyttes rundt. Altro Orchestra på 2,85 mm giver komfort under fødderne, hvilket er godt for det hårdtarbejdende personale, som er gående meget af tiden, mens det lave restindsnit letter den fleksible anvendelse af udstyr og møbler, herunder hospitalssenge. Samtidig skærer det indbyggede isoleringssystem trinlyden ned med op til 15 dB.

Altro Wood Silence er også 2,85 mm og tilbyder æstetik kombineret med komfort under fødderne. Det er det ideelle valg til områder, der skal se pæne ud, og samtidig hjælpe med at give komfort under fødderne – ved f.eks. hospitalsgange og patientværelser. Det er egnet til kørende trafik, giver en 15 dB trinlydsreduktion og fås i en række attraktive design for designfleksibilitet.