Holdbarhed og tilpasningsvenlighed

Holdbarhed

Som sundhedsprofessionelle og specifikationsansvarlige ved, er hospitaler travle miljøer med forskellige krav til gulvene, lige fra gående trafik og rullende last med tungt udstyr som f.eks. senge, rullestole og transportvogne.

Vores holdbare løsninger, der er udviklet til at imødekomme jeres behov, ikke blot holder godt, men kan også medvirke til, at gulvene ser godt ud i længere tid. Vi tilbyder holdbare gulve til forskellige områder på et hospital, herunder industrielle køkkener, korridorer og færdselsarealer.

  • Altro Reliance 25 ier et 2,5 mm sikkerhedsgulv, der kan klare høje niveauer af gående og kørende trafik. Det monteres typisk i hospitalsgange og er ideelt til jeres mest belastede områder
  • Altro Stronghold 30 sikkerhedsgulv til industrielle køkkener har opnået Altros højeste rating for skridsikkerhed (PTV ≥55, R12) og er udviklet til at minimere risikoen for fald i områder, der er eksponeret for fedtstoffer, olie og fedt i hele gulvets levetid. Udover at sikre personalet mod faldulykker er det også med til at reducere deres træthed takket være tykkelsen på 3 mm, som giver støjreduktion og komfort under fødderne. Risikoen for at skride, når Altro Stronghold 30 er på gulvet, er reduceret til under én af en million med almindelige industrielle køkkenforurenende stoffer.