Infektionskontrol

Hospitalsmiljøer er skabt til at hele. Det kan dog være udfordrende at støtte både fysiske og mentale sundhedsbehov i kliniske miljøer.

Vi kan samarbejde med jer om at vælge de bedste gulvoverflader til selv de mest komplekse krav og en bred vifte af behov.

Altro gulve skaber en uigennemtrængelig og rengøringsvenlig overflade, der imødekommer kravene fra selv de mest kritiske plejeområder – og alligevel har en omfattende farvepalet til at få skabt et indbydende og æstetisk tiltalende miljø, uanset om målet er at lindre eller stimulere. Altro Orchestra og Altro Wood Silence giver komfort under fødderne. Altro Serenade og Altro Wood Acoustic giver 19 dB lydreduktion for at reducere stress, der skyldes for megen støj.

Til områder som f.eks. operationsstuer, opvågningsstuer og patientværelser kan Altro-overflader i rolige og neutrale nuancer være med til at lette stress og gøre bedringsprocessen hurtigere. De kan udføres med hulkehl og fuldklæbet for at leve op til infektionskontrolvejledningerne. Til områder som f.eks. fysioterapirum, aktivitetsrum, spiseområder og fællesområder kan der bruges en dristig farvepalet til at skabe en varm og stimulerende atmosfære.