Godt design

Som I ved, kan godt design reducere negativ adfærd og fremme positive patientudfald. Det at reducere stress og skabe et sikkert og positivt miljø fremmer patientens restitution og forbedrer personalets tillid og moral. Farven, lyset, teksturen, støjreduktion, atmosfære og personliggørelse spiller alle en vital rolle.

Da vi arbejder med eksperter, forstår vi hospitalernes behov for at skabe specialrum og miljøer til afdelinger for mentalt syge, samt at tilpasse miljøerne til at hjælpe brugerne i almindelige afdelinger til at føle sig sikre og komfortable, mens de bliver behandlet.

De fem sanser er med i alt godt design. Områder, hvor der er mange trinlyde, og som er travle på alle tidspunkter, vil nyde godt af akustiske gulve, der dæmper lyden, som f.eks. Altro Serenade og Altro Wood Acoustic.

Klæbemiddelfrie gulve har ingen lugt, der kan give beboerne ubehag. De er også hurtige at montere, og enhver skade kan hurtigt repareres. Bare skær det beskadigede område ud, læg nyt gulv og svejs. Der er ikke behov for at lukke områder i dagevis eller endda ugevis for at restaurere og reparere. Altro Cantata er en rengøringsvenlig løsning, og Altro XpressLay giver yderligere skridsikkerhed under fødderne til områder med høj risiko for spild af vand.