Mentale sundhedsløsninger

Personalets og tjenestebrugernes sikkerhed er afgørende i enhver designovervejelse. Hos Altro involverer vi, som en del af vores rådgivning, personale og brugere i skabelsen af et miljø, der imødekommer deres behov og holder dem sikre.

Vi udfører løbende forskning i at identificere bedste praksis og skabe helrumsløsninger for at reducere stress og bidrage til et sikkert miljø mellem personale og brugere.

Vores forskning med brancheeksperter har påvist, at skabelse af et åbent, lyst og let miljø, hvor alle rum har klart identificerbare formål er nøglen. Rum, der har lav stimulering og har akustiske egenskaber til at reducere støj og deraf følgende stress, er ideelle til alle sundhedsplejemiljøer og kan hjælpe med at forbedre brugernes udfald.

Farver kan bruges til vejfinding eller til at skabe en beroligende atmosfære, der bidrager til velværet.

Ikke til at rive op

Alle dele af det byggede miljø, som giver mulighed for afmontering ved at rive det op, kan være et middel for brugerne til at skade sig selv eller andre. Sårbare områder omfatter fliser, mørtel, vævede tæppebagsider og svejsninger. Altro gulve kan varmsvejses, så man får en forseglet løsning.