Tag fat på den mentale sundhed

Mental sundhed bør anses for lige så vigtig som fysisk sundhed for patienternes velvære og restitution.

Altro går ind for at designe til alle og skabe miljøer, som kan tage højde for alle brugere, personale og besøgende: Uanset deres fysiske eller mentale sundhedsstatus, uanset hvor de måtte være i bygningen. Sammen med jer vil vi skabe sikre, rene og støttende miljøer, som reducerer stress, hvilket kan få en positiv virkning på patientudfald og personalet.

Design af det byggede miljø spiller en vigtig rolle for patientrestitution og vedligeholdelse af personalets moral. Altro har været partner med hospitaler og mentale sundhedsfaciliteter for at designe de bedst mulige miljøer for alle. Til specialområder leverer vi gulve, der kan svejses sammen, så der skabes en sømløs overflade. Vi har produkter, der forebygger skader på overfladerne, så de ikke kan bruges til at skade sig selv. Det skaber et mere sikkert miljø for brugere og personale. Rengøringsvenlige gulve med en uigennemtrængelig overflade kan endda højtryksvaskes, så den forbliver hygiejnisk.

Til mennesker med demens giver vi vejledning om lysrefleksionsværdier (LRV) og matte, ensfarvede gulve, der kan hjælpe med at reducere forvirring. Altros gulve kan bruges til vejfinding, så stress reduceres, og brug af farver kan være beroligende for brugerne.

Altro kan give vejledning om bedste praksis og design, når der vælges produkter til forskellige miljøer.