Designmæssig innovation

Vi har stor erfaring med sundhedssektoren og brænder for at samarbejde med eksperter i branchen om fremstillingen af produkter, der imødekommer det virkelige livs udfordringer og fører til løsninger, der modstår tidens tests.

Vi ved, at ethvert hospitalsmiljø er forskelligt, og at hvert projekt har unikke krav. Derfor har vi løsninger, der kan tage højde for en lang række behov og åbne muligheder for designfleksibilitet.

Efter at have samarbejdet med kunder, eksperter og designere gennem mange år har vi skabt en fantastisk serie af gulve, som kan bruges til at støtte op om vejvisning.

Brugen af gulve i forskellige farver eller designs kan tjene som et retningsværktøj og skabe gangstier, der hjælper folk med at identificere ruter, særligt i travle og befærdede områder. Gulvløsninger kan også bruges til at fremme foretrukne ruter og naturlige overgange mellem områder.

Vores løsninger kan bruges til:

  • at skræddersy områder
  • at skabe områder for
  • at skabe barrierer, der adskiller zoner med høj trafik fra sidde- eller venteområder

Blande, matche eller skabe kontrast til det høje antal farver og design, der tilbydes på tværs af vores produktserier – fra naturligt træudseende til dristige, lyse gulve.