Velvære

"Kun perfekt harmoni i de tekniske funktioner samt proportionerne kan resultere i skønhed." Walter Gropius

Som sundhedsprofessionelle og projekterende alt for godt ved, står brugernes, personalets og de besøgendes trivsel øverst på listen. Uanset om det drejer sig om at sikre, at hospitalet er nemt at navigere i, eller om at skabe miljøer, der er sikre, rene og indbydende, kan Altro hjælpe jer med at nå jeres mål. Altro har udviklet en hel gulvpakke, der giver et rengøringsvenligt, farverigt og sikkert miljø, som kan få folk til at slappe af og give dem en positiv oplevelse. Med Altro kan du skabe et varmt og indbydende sted, som reducerer den angst og stress, som brugere og besøgende i et ukendt miljø kan føle.

Fra lyse og indbydende indgange, gennem robuste korridorer til stille og beroligende patientværelser – og alt indimellem – kan vi samarbejde med jer om at skabe et miljø, der fremmer alles velvære. Med Altros vidtrækkende farvepalet kan I sikre, at hospitalerne er behagelige og ikke fremstår kliniske.

Altros løsninger er rengørings- og vedligeholdelsesvenlige, og medvirker til at forebygge sundhedsplejeerhvervede infektioner (HCAI’er) og krydsinfektioner. De kan ikke blot bruges til at skabe en helende atmosfære. Med korrekte rengøringsforhold og -standarder - herunder håndhygiejne - kan de også medvirke til at reducere spredningen af infektion.