Botilbud

Plejehjem er et sted, hvor mennesker lever permanent eller opholder sig midlertidigt under rekonvalescens. Beboerne har ikke nødvendigvis behov for pleje "døgnet rundt". Nogle vil have valgt at trække sig tilbage til denne type bolig, og andre kan måske ikke håndtere dét at leve alene. Årsagerne kan være mange forskellige. Plejehjemsbeboere kan inkludere mennesker med indlæringsvanskeligheder, yderligere behov og/eller fysiske handicaps.

Disse plejehjem skal se imponerende ud, men også hjemlige. Familier, eller beboerne selv, betaler måske for at være der, eller familien ønsker en forsikring om, at hjemmet er veldrevet, rent og hjemligt. Det betyder, at æstetikken konstant bedømmes, navnlig i reception og gæstebadeværelser. Holdbare, rengøringsvenlige og vedligeholdelsesvenlige gulv- og vægløsninger kan medvirke til at give det rette indtryk. Føj dertil avancerede produkter af høj kvalitet med designfleksibilitet, så bliver yderligere forventninger meget nemmere at håndtere.

Fokus på trivsel

For dem, der bor på plejehjem, er et hjemligt udseende væsentligt. Rum, der ser kliniske ud, kan virke truende og forværre symptomer, hvilket påvirker velværet.

Til områder, hvor børn bor og kommer på besøg, betyder vores meget varierede farvepalet, at den eneste begrænsning af designet findes i din fantasi. Vi kan også tilbyde vejledning om, hvordan vores nuancer kan virke beroligende eller stimulerende, afhængigt af rummet og børnenes behov.

Vi anbefaler sikkerhedsgulve til alle områder i et plejehjem, hvor der kan findes forurenende stoffer som fx fedtet vand eller brusegel, hvilket betyder, at der er en høj til meget høj skridrisiko. Til andre områder som fx patientsoveværelser giver vores gulve beregnet til områder, som ikke kræver forbedret skridsikkerhed, et stort udvalg, når det gælder farve og design.

A dining area at Origin, at Spring Creek in Canada, with Altro Wood Smooth Acoustic installed on the floor