Det siges om Altro i fødevareindustrien

"Altro gulvene og væggene i køkkenet kan rengøres med højtryksspuler, som sikrer en uovertruffen hygiejne, og samtidig sparer det os for rengøringstid. En af vores andre prioriteter er sikkerhed, og Altro gulvets skridsikkerhedsegenskaber passer perfekt til vores krav. Derudover foregår monteringen ekstremt hurtigt, når man anvender en certificeret montør: Restauranten på Issy les Moulineux var færdiggjort på én uge."

Adrien Garcia, Pret a Manger Operations Support Manager, Pret a Manger, Frankrig

 

"Altro Stronghold 30 er ud over sammenligning; På den ene side giver det skridsikkerhed for vores medarbejdere, holder dem sikre, og på den anden side giver det os mulighed for at rengøre og vedligeholde gulvet i vores installationer perfekt. For så vidt angår overholdelsen af sikkerhedsregler, ved vi, at i at have Altro Stronghold 30, overstiger gulvet altid standarden. Desuden, er det så nemt at installere, det tog kun én dag, og vi var i stand til at fortsætte med resten af projektet; vi vil anbefale det uden tøven."

Franco Giuseppe Zirotti, Ekstern Arkitekt Konsulent, KFC

 

"I et køkken, hvor der hele tiden køres med vogne og stativer og skramles med potter og pander, spiller akustikken en afgørende rolle for arbejdsklimaet. Efter vi har fået installeret det skridsikre vinylgulv fra Altro, har det mindsket larmen i køkkenerne, hvilket betyder, at medarbejderne bliver mindre trætte, og det har selvsagt en positiv effekt på arbejdsglæden."

Jette Ramsing, leder af Madservice Herning

 

"Det er rigtig vigtigt for os, at vores medarbejdere har et godt gulv at gå på, som ikke ødelægger deres kroppe, og som gør, at de kan holde mange år på arbejdsmarkedet. Det indbyggede stødpudelag i Altro Stronghold gør netop at gulvet bliver behageligt at gå på, samtidig med at det absorberer lyden i et ellers støjfyldt miljø som vores, hvor potter og pander skramler og støjer"

Lene Jul Christensen, køkkenansvarlig på Vejle Sygehus.