Sikkerhed

Sikkerhed

Sikkerhedsemner. Vi har været pionerer inden for sikkerhedsgulvløsninger siden 1947, og vi bruger vores viden og erfaring til at hjælpe dig med at træffe kvalificerede valg. Vi er passionerede omkring det at forebygge uheld.

Hvad der gør gulve sikre eller usikre, og hvordan det påvirker de mennesker, der bruger dem, er utroligt vigtige emner for os. Forskellige miljøer kræver forskellige løsninger til at gøre det sikkert for mennesker at færdes, og det er her, vores ekspertise hjælpe dig med at træffe sikre valg. Vi har gået den ekstra mil for at sikre, at vi leverer løsninger, der giver bedre beskyttelse i de områder, hvor der er behov for det.

Vi tilbyder to forskellige typer sikkerhedsgulve samt gulve til områder med en lav skridrisiko. At beslutte hvilken type, du har brug for, er ligetil. Det handler kun om de forurenende stoffer, der findes i dit miljø, da det er de forurenende stoffer, der bestemmer dit skridrisikoniveau. Så alt, hvad du skal gøre, er at matche den type gulv, du har brug for, med de forurenende stoffer, du har.

Specialiserede sikkerhedsgulvløsninger til meget høj skridrisiko

Du vil opdage, at vores mest bestandige, smarteste produkter af denne type, der er udviklet til at imødekomme de mest krævende behov, leverer op til en pendultestværdi (PTV) >55 og R11 og R12 niveauer for skridsikkerhed, plus vores højeste performance-niveau. Du kan stole på, at de leverer vedvarende skridsikkerhed gennem hele levetiden, selv med forurenende stoffer som f.eks. fedtstoffer eller shampoo, og reducerer risikoen for, at nogen skrider, til blot én ud af en million. Det garanterer vi.

Vi taler om kommercielle køkkener med fedtstoffer, olie og spild, som simpelthen ikke kan undgås. Og våde miljøer oversprøjtet med shampoo og bruseprodukter, lotions og cremer, hvor man færdes med bare fødder eller sko.

Disse områder kræver vores specialløsninger til meget høj skridsikkerhed - alt andet er ikke risikoen værd.

Sikkerhedsgulvløsninger til meget høj skridrisiko

I områder, hvor der er risiko for spild af vand, anbefaler vi vores sikkerhedsgulvserier. Disse produkter leverer vedvarende skridsikkerhed og reducerer risikoen for at glide til én ud af en million i hele gulvets levetid i områder, hvor vand er det forurenende stof. Det garanterer vi.

Alle vores løsninger til områder med høj skridrisiko har en PTV på ≥ 36 og ligger inden for skridsikkerhedskategori R10. Du ved, hvordan det er, hvis du har været i et travlt butikscenter, når det har regnet udenfor - våde sko og dryppende paraplyer kan gøre gulvet glat. Der er ligeledes risiko for våde gulve i kaffebarer, på toiletter og i indgangsområder.

Disse områder kræver vores løsninger til høj skridrisiko, så personale og gæster kan være sikre.

Sikkerhedsgulvløsninger til lav skridrisiko

Til områder med lav skridrisiko, hvor der sjældent er spild, og der ikke er direkte adgang udefra med våde eller mudrende fodaftryk, er vores gulve, der er designet til områder med lav skridrisiko, ideelle. Til korridorer, venteområder, klasseværelser og hospitalsstuer leverer denne gulvtype rengøringsvenlighed, holdbarhed og en lang række æstetiske muligheder.