Vi tror på, at læringsmiljøer er nogle af de vigtigste steder, vi har, og måden, de fungerer på, er lige så vigtig, som hvordan de ser ud. Skoler, gymnasier og universiteter har brug for inspirerende, attraktive og rengøringsvenlige gulve og vægge, der kan imødekomme brugernes behov – stimulere kreativiteten i klasseværelset og stå imod de knubs, stød og slag, der kommer med brugen af rummet, år efter år efter år. 

Da vi har samarbejdet med vores kunder om at skabe uddannelsesrum i mange år, er vi klar over de skiftende syn på læringsrum, for eksempel den positive effekt, som biofili – fx med brug af naturlige nuancer, træ-look og naturbilleder – har på indlæring. Vi er klar over de fordele, som tilpasningsvenlige områder og effektive løsninger til at finde vej (blandt andre designkoncepter) har for personer med autisme eller særlige sociale og følelsesmæssige mentale sundhedsbehov. Vi ved også, at disse områder faktisk ikke blot bør anses for at være specialområder, da de samme faktorer vil være til stor gavn for alle børn. Vi har også i årtier arbejdet på at udvikle løsninger på gammelkendte udfordringer: Sikkerhedsgulve, der forebygger gliden, skrid eller fald – klæbemiddelfrie gulve, der reducerer nedetid – gulve, der egner sig både til sko og bare fødder og skaber sikrere omklædningsrum – gulve, der reducerer trinlyd og giver roligere arbejdsområder – samt vægge, der ser godt ud, men ikke går på kompromis med hygiejne eller nem vedligeholdelse.   

Vi forstår udfordringerne ved at overholde forskrifter, der er designet til at holde vores børn sikre, uanset om det handler om at finde løsninger, der har den krævede 30 punkts lysrefleksværdiforskel mellem gulve og vægge, om at montere sikre handicapadgangsramper, eller om at sikre, at vores vægge overholder de nødvendige standarder for brandsikkerhed. Da studenter og personale tilbringer så megen tid i en skole- eller universitetsbygning, tager vi luftkvaliteten alvorligt: Vores gulve har gennemgået streng ekstern testning for flygtige organiske bestanddele (VOC’er) og det er dokumenteret, at de er i overensstemmelse med nationale og internationale krav til luftkvaliteten. 

Vi ved, at uddannelsesbygninger er blandt de travleste offentlige områder, hvilket betyder, at holdbarhed og nem vedligeholdelse er afgørende. Vores vægge og gulve er udført i materialer af høj kvalitet og giver nogle af de længste garantier i branchen. Og til særligt hårdt belastede områder har vi robuste løsninger, der får disse områder til at se bedre ud i længere tid. Vores tekniske support starter ved den første forespørgsel og følger dig ikke blot gennem installationen, men hele levetiden af produktet. 

Vores kunder har fortalt, at bæredygtighed er en vigtig faktor, når det handler om design og opbygning af uddannelsesområder. Ud over genbrugsfordelene ved Altros klæbemiddelfrie gulve er vores vinylgulve og vægbeklædningsprodukter i overensstemmelse med HEA02 Indendørs luftkvalitet under Building Research Establishment Environmental Assessment Method (BREEAM), der udgør verdens førende miljøcertificering, som sætter standarden for ’best practice’ inden for bæredygtigt bygningsdesign. 

Når det drejer sig om installation, er tiden en afgørende faktor i uddannelsesbygninger. Ud over gulve og vægge, der er nemme at montere, samt gulve der halverer monteringstiden, tilbyder vi support online, på telefonen, og på byggepladsen, hvis det er nødvendigt, og vi forstår det pres, du er underlagt, når det gælder levering i tide til skoleårets begyndelse. Og vores support begynder og stopper ikke her: Fra din første forespørgsel, gennem specifikation og montering – ja, gennem hele levetiden af de valgte løsninger er vi der for dig, klar til at hjælpe.