Klasseværelse

Gulv

Folkeskolers klasseværelser går fra ro til kaos og tilbage igen i løbet af dagen. Det gulv, du vælger, vil konstant blive brugt af 30 par fødder eller flere, slid fra aktiviteter og stoleskrabning. Det skal understøtte et stille læringsmiljø, trætte fødder, til tider bruges det til at sidde på samt bidrage til at skabe et inspirerende rum til arbejde og læring.

Altro Serenade er et akustisk gulv, hvilket betyder en trinlydsreduktion på 19dB, hvilket ikke blot dæmper støjen i rummet, men også i rummet nedenunder. En tykkelse på 3,9 mm giver personalet god komfort under fødderne og sikrer, at gulvet er varmt og behageligt til de små bagdele. Det fås i flere nuancer med muligheder for blokfarver og linned-look. Det skaber et behageligt, varmt og indbydende look, der kan matche eller supplere et designtema. Som man forventer af et Altro-gulv, er det nemt at rengøre, både når det gælder hurtig optørring efter aktiviteter og grundig rengøring efter skoletiden.

Køkken

Gulv

Forberedelse og tilberedning af hundredvis af måltider, som alle skal serveres inden for en time eller mindre, betyder, at skolekøkkener skal fungere effektivt og hurtigt uden at gå på kompromis med sikkerheden. Når personalet har travlt med at få flere retter klar, er der ikke tid til at bekymre sig om oliestænk eller madrester på gulvet, hvilket øger risikoen for en glideulykke. Når tilberedning og servering er overstået, begynder oprydningen og forberedelserne til næste dag. Det betyder, at personalets fødder ikke får hvile, så en gulvløsning, der kan tage byrden af en dag, der tilbringes stående, er meget velkommen.

Altro Stronghold 30 er et specialiseret sikkerhedsgulv med vores højeste rating for skridsikkerhed, der reducerer risikoen for at glide til én ud af en million, selv med væsker som fedtet vand, olie og madrester. Tykkelsen på 3 mm giver komfort under fødderne, effektiv trinlydsreduktion og dæmper støjen fra tabte pander og bakker.

Vægge

Skolekøkkenets vægge udsættes regelmæssigt for stænk af saucer, safter og fedt og får slag fra dåser, pander og bakker. Væggene skal være nemme at rengøre og slagfaste, to ting som fliser ikke er.

Altro Whiterock vægsystemet er fugefrit, uigennemtrængeligt og slagfast, og det løser dermed problemerne forbundet med fliser. Det understøttes derudover af løbende teknisk support fra Altro. Det er HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) godkendt og fremstillet af en fødevaresikker PVCu-polymer af høj kvalitet, der kan håndtere temperaturer op til 60 °C, og som overholder de gældende hygiejnestandarder.

Toilet

Gulv

Personalet har ikke tid til konstant at overvåge toiletternes tilstand, så gulvet skal forhindre, at man glider på grund af stænk fra vasken, vand som er taget med ind udefra og ’små ulykker’. Det skal være let at rengøre, uanset om det drejer sig om den hurtige aftørring eller grundige rengøring ved dags ende.

Altro Suprema reducerer skridrisikoen til en ud af en million, så børnene sikres mod at glide på gulvet. Det kombinerer en forventet levetid på 15 år med vedvarende skridsikkerhed, hvilket giver tryghed for, at eleverne vil få samme beskyttelse mod at glide, når de forlader skolen, som da de startede. Med 40 nuancer er det muligt at gøre badeværelset sjovere, lave temaer i rummet eller bruge forskellige farver til hver kabine eller håndvaskområde.  

Vægge

I grundskolealderen er håndhygiejne ikke det første man tænker på, når man går på toilet. Skolers toiletvægge skal være lette at rengøre og spiller en rolle i at reducere antallet af steder, hvor bakterier kan ophobe sig. Med masser af fuger – og ofte revner – giver fliser ikke effektiv hygiejne og vedligeholdelse.

Altro Whiterock Satins FR er et hygiejnisk vægsystem, der kan tørres af. Da det er fugefrit og slagfast, giver det ikke de samme problemer som fliser — og det er desuden hurtigt at installere. Det giver dig også fordelen af løbende support fra Altro’s tekniske team.

Multihal/kantine

Gulv

En multihal i grundskolen kan fungere både som motionsrum, restaurant og konferencerum. Et alsidigt rum har brug for et alsidigt gulv, der kan håndtere skiftende behov, se godt ud og være behageligt at sidde på! Dette afgørende område for en skole kan ikke være ude af drift i længere tid; en hurtig og ligetil installation oven på et eksisterende gulv eller over ny beton sparer tid og bekymring.

Altro Cantata opfylder ethvert behov: En trinlydsreduktion på 14 dB holder udestøjen ude og indestøjen inde og mindsker fod- og stolestøj i rummet; god komfort skåner hoppende og dansende fødder og de små bagdele; med flere nuancer til at skabe et varmt, behageligt look og ingen lim, hvilket halverer installationstiden uden lugt af lim.

Bibliotek

Gulv

Skolebibliotekerne er ikke længere de afskrækkende, stille rum, de engang var, men er blevet til steder, hvor historiefortælling kommer til live, eller en elev kan gøre sig det behageligt for at nyde sin første roman. Der er derfor behov for at reducere distraherende støj.

Altro Serenade er et akustisk gulv, der giver en trinlydsreduktion på 19 dB. Det begrænser støjen fra fodtrin og stolebevægelse inde i rummet samt i rummet nedenunder. Udover de akustiske fordele giver gulvets 3,9 mm tykkelse personalet komfort under fødderne og giver en varm behagelig fornemmelse for alle, der sidder på gulvet. Der er flere nuancer og mønstre at vælge imellem, herunder tre linned-looks, der ligner tæpper, men uden de tilhørende hygiejne- og rengøringsbekymringer. Sortimentet kan også matches med både Altro Orchestra og Altro Operetta, så det er muligt at lade det samme look løbe på tværs af flere rum og sikre, at du har den rette tekniske performance, hvor det er nødvendigt.

Personaleværelse

Gulv

Personaleområder bruges meget og præges af masser af fødder, stole og skriveborde, så gulvet skal være holdbart. Områderne danner rammer om både arbejde, møder og velfortjente pauser, så de skal se hjemlige ud, og man skal føle sig godt tilpas. Her spiller gulvet en central rolle i skabelsen af et rum, hvor personalet er glade for at være. Og da personaleområder er i konstant brug, skal installationen eller renoveringen gå hurtigt og nemt.

Med trinlydsreduktion på 14 dB og komfort under fødderne giver Altro Cantata en roligere, dekorativ og alligevel holdbar løsning. Det er ideelt til rum, hvor man både arbejder og er sammen socialt. Da det ikke anvender klæbemidler, har gulvet også den fordel, at det minimerer nedetiden, halverer installationstiden og sikrer, at der ikke er limlugt under eller efter installationen.