Personalerum

Gulv

Personaleområder bruges meget og udsættes for masser af fødder, stole og bordben, så gulvet skal være holdbart. Områderne bruges til både arbejde, møder og veltjente pauser, så de skal se hjemlige ud, og man skal føle sig godt tilpas. Gulvet spiller en central rolle i skabelsen af et rum, hvor personalet er glade for at være. Da personaleområder konstant er i brug, skal en installation eller renovering gå hurtigt og nemt.

Altro Cantata er et klæbemiddelfrit gulv, der ser blødt ud og fås i 17 nuancer fra subtile naturfarver til smukke levende farver. Det giver trinlydsreduktion på 14 dB samt komfort under fødderne. Installationstiden halveres, og du kan svejse og gå på gulvet samme dag, selv over frisk beton, uden lugt fra klæbemidler. Der er ingen rynker eller bevægelse, når gulvet er lagt, og ved slutningen af levetiden kan hele gulvet løftes op og enten genanvendes eller sendes til genbrug.

Bar

Gulv

Masser af dans, fødder, borde, stole og spild af drikkevarer: En studenterbars gulv udsættes for masser af festligheder. Et garanteret sejlivet gulv er det bedste valg for at undgå reparationer, eller endda udskiftning, inden for alt for længe. Når barpersonalet har travlt og kun lidt tid til at rydde op efter spild eller ikke bemærker, at der spildes, så giver et sikkerhedsgulv tryghed for, at studerende og personale vil være sikret imod at glide.

Altro Classic 25 / X25 er et sikkerhedsgulv til specialistområder med en høj skridsikkerhed, der reducerer risikoen for at glide til én ud af en million. Med en tykkelse på 2,5 mm er det stærkt nok til at klare tung fodtrafik samt møbler, der skal flyttes hver dag for at gøre det muligt at rengøre. Gulvet giver den yderligere fordel af komfort under fødderne, hvilket er lige, hvad der skal til for at komme igennem en lang barvagt eller hel aften med dans.

Kantine/café

Gulv

I modsætning til skoler er mange universitetskantiner og caféer åbne det meste af dagen og ofte ud på natten. Studerende regner med dem, og i ferierne vil faciliteterne blive brugt til konferencer samt arrangementer. Det betyder, at nedetid er et problem. Disse områder kan ikke være ude af drift i længere tid ad gangen. En hurtig og ligetil installation direkte oven på et eksisterende gulv eller ny beton sparer tid og penge.

Altro Cantata skaber maksimal effekt med minimal nedetid. Gulvet halverer installationstiden, og ingen lim betyder ingen tilhørende lugt under eller efter installationen. Med flere farvevalg og 14 dB trinlydsreduktion giver det et højt niveau af komfort under fødderne og udgør en holdbar, behagelig og dekorativ løsning til travle rum. Det er ideelt til travle offentlige rum, hvor der skal være mindst mulig forstyrrelse.

Undervisningslokaler

Gulv

Universiteter rummer talrige undervisningslokaler, som alle har brug for rengøring og vedligeholdelse, og som ikke kan være ude af drift i længere tid. Gulve, der kan klare de daglige belastninger i et klasselokale – fødder, tasker og møbler — og som er nemme at vedligeholde og kan installeres hurtigt, vil spare både tid, ulejlighed og penge. I betragtning af den tid, de studerende bruger i disse lokaler, er det også en stor fordel, at gulvet ser godt ud.

Altro Cantata er et klæbemiddelfrit gulv, der ser blødt ud og halverer installationstiden. Du kan svejse og gå på det samme dag, selv over frisk beton, uden lugten af lim. Det giver op til 14 dB trinlydsreduktion samt komfort under fødderne. Der er ingen rynker eller bevægelse, men ved enden af dets levetid kan hele gulvet løftes og bruges igen eller sendes til genbrug.

Auditorier

Gulv

Det er ingen overraskelse, at hovedkravet til et auditorium eller en foredragssal er, at rummet er roligt uden støjforstyrrelse. Mens de studerende sidder ned, står forelæserne ofte op i timer ad gangen, så der skal også tænkes på deres komfort. Da de fleste foredragssale er udført i teaterstil, oplever gulvbelægningen på trapperne og ved siddepladserne mest fodtrafik.

Altro Serenade er et akustisk gulv med 19 dB trinlydsreduktion. Med en tykkelse på 3,9 mm giver det komfort under fødderne for forelæserne. Der er flere nuancer og mønstre at vælge imellem, herunder linned-look, der ligner tæpper, men uden de medfølgende hygiejne- og rengøringsbekymringer. Sortimentet kan også koordineres og matches med både Altro Orchestra og Altro Operetta, så det er muligt at lade det samme look løbe på tværs af rum for at sikre, at du har den rette tekniske performance, der hvor der er behov for det.

Værkstedslokaler

Gulv

Gulve i værkstedslokaler bliver jævnligt dækket af høvlspåner, savsmuld og støv, så de skal være nemt at feje og gøre rent, uden at de studerende glider. Derudover skal lokalerne kunne rumme tungt udstyr og tåle jævnlig rullende trafik og tung gående trafik.

Altro Classic 25 / X25 er et sikkerhedsgulv til specialistområder, hvilket betyder, at det forhindrer, at man glider med visse andre forureningsstoffer end vand. Med en høj skridsikkerhed reduceres skridrisikoen til en ud af en million ved savsmuld og mudret vand, og gulvet har desuden en god kemisk resistens. Med en tykkelse på 2,5 mm er det stærkt nok til at klare tungt udstyr samt fødder og hjul – med den ekstra fordel, at gulvet giver komfort under fødderne.

Computer serverrum

Gulv

Disse lokaler har en enkel funktion: De skal beskytte det udstyr, der står der, især hvis det er statisk følsomt. Det er heller ikke et sted, du regelmæssigt ønsker at dekorere, så det skal have et gulv, der er langtidsholdbart og er let at vedligeholde.

Altro Walkway 20 SD / VM20SD er et statisk afledende gulv, der reducerer statisk opbygning, som potentielt kan beskadige udstyr, der er værdifuldt både i forhold til økonomi og vigtighed for skolens daglige drift. Gulvet giver også den ekstra tryghed, at brandkravene overholdes i et lokale med højere brandrisiko end andre rum.

Køkken

Gulv

Forberedelse og tilberedning af flere måltider og snacks i lang tid ad gangen betyder, at universitetskøkkener skal kunne fungere effektivt og hurtigt uden at gå på kompromis med sikkerheden. Når personalet har travlt med at få maden klar, er der ingen tid til at bekymre sig om oliestænk eller madrester på gulvet, der kan forårsage ulykker. Så snart madlavning og servering er overstået, begynder oprydning og forberedelse til næste skift, hvilket betyder, at personalets fødder ikke får hvile. En gulvløsning, der kan lette hverdagens byrder, er derfor meget velkommen.

Det HACCP-godkendte Altro Stronghold 30 er et sikkerhedsgulv til specialistområder med vores højeste rating for skridsikkerhed, der reducerer risikoen for at glide til én ud af en million, selv med væsker som fedtet vand, olie og madrester. Dets tykkelse på 3 mm giver komfort under fødderne, giver effektiv trinlydsreduktion og dæmper støjen fra tabte pander og bakker.

Vægge

Køkkenvægge udsættes regelmæssigt for stænk fra saucer, safter og fedt samt slag fra dåser, pander og bakker. De skal være nemme at rengøre og slagfaste, to ting som fliser ikke er.

Altro Whiterocks hygiejniske vægsystem har været markedsførende i over 35 år. Systemet er fugefrit, uigennemtrængeligt og slagfast og fjerner problemerne forbundet med fliser. Det bliver derudover bakket op af løbende teknisk support fra Altro og modstandsdygtigt over for brand. Altro Whiterock White FR er HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) godkendt og fremstillet af en fødevaresikker PVCu af høj kvalitet, der kan håndtere temperaturer op til 60 °C og overholder de krævede hygiejnestandarder.

Laboratorium

Gulv

Laboratorier udsættes for tungt udstyr, kemisk spild, tabt glas og vogne, der køres frem og tilbage med mindre udstyr, hvilket giver behov for et kraftigt sikkerhedsgulv.

Altro Reliance 25 giver den ideelle kombination af kemisk resistens, renlighed, pletbestandighed og holdbarhed. Alt hvad et laboratorium har brug for, så det kan se godt ud på lang sigt. Med en tykkelse på 2,5 mm kan det holde til punktbelastningen i forbindelse med større udstyr og møbler. Og med en høj grad af skridsikkerhed er personale og studerende også sikret imod at glide ved utilsigtede vandspild.

Musiklokaler

Gulve

Den lyd, du vil høre inde i et musiklokale, er den musik, der spilles. Lyden, du ikke vil høre uden for musikrummet, er musikken, der spilles. Det er en balancegang. Et akustisk gulv reducerer trinlyden — fodtrin i lokalerne og lokalerne nedenunder samt stole og andre møbler, der trækkes hen over gulvet.

Altro Serenade er et akustisk gulv, der reducerer trinlyden med 19dB. Med en tykkelse på 3,9 mm giver det også god komfort under fødderne til forelæsere og studerende, som vil stå op meget af den tid, de bruger rummet. Der er masser af nuancer og mønstre at vælge imellem, herunder tre linned-looks der ligner tæpper, men uden de medfølgende bekymringer over hygiejne og rengøring. Sortimentet kan også koordineres og matches med både Altro Orchestra (LINK) og Altro Operetta (LINK), så det er muligt at lade det samme look løbe på tværs af rum og stadig sikre, at du har den rette tekniske performance.

Omklædningsrum

Gulve

Gulve i omklædningsrum får en del knubs: næsten konstant brug, mudder, vand, shampoo, bare fødder, sko. De skal forhindre, at man glider, kunne modstå forskelligt fodtøj og tung trafik samt være lette at rengøre.

Vi anbefaler Altro Aquarius, et sikkerhedsgulv til specialområder, der giver en skridrisiko på en ud af en million, både med sko og bare fødder, på trods af shampoo, balsam eller brusegel (slider 96). Tyve nuancer betyder masser af valgmuligheder, når du skaber et nyt look eller skal matche gulvet med den omgivende indretning.

Lager

Gulve

Et gulv i dette lokale skal være konsekvent funktionelt. Det skal muligvis modstå vægten fra sportsudstyr eller reoler, der er fyldt med dokumenter, samt stoleben der bliver trukket hen over det. I tilfælde af spild skal pletter være lette at rengøre, og dem der går ind og ud af lokalet, skal beskyttes mod at glide.

Et lokale, der skal være driftssikkert, har brug for Altro Reliance 25. Dette gulv giver den ideelle kombination af kemisk resistens, renlighed, pletbestandighed og holdbarhed. Den høje skridsikkerhed sikrer også personale og studerende mod at glide på grund af utilsigtet vandspild, eller hvis der slæbes vand med ind udefra.

Toilet

Gulve

Som forventet er der fokus på hygiejne i dette område. Der vil komme masser af mennesker ind og ud hele dagen for at bruge faciliteterne, og de er ikke altid opmærksomme på at holde området hygiejnisk, så gulvet skal være let at rengøre. Da der vil være regelmæssige væskestænk på gulvet, er det også vigtigt at forhindre, at man glider.

Altro Suprema reducerer risikoen for at glide til en ud af en million og sikrer dem, der går på det, mod skrideulykker. Den forventede levetid på 15 år ledsages af vedvarende skridsikkerhed, hvilket giver tryghed for, at gulvet gennem hele levetiden vil forhindre, at man glider. Med snesevis af nuancer, herunder 'flake' muligheder, giver gulvet dig masser af valgmuligheder, når du leder efter det rette look til at koordinere med resten af opholdsområderne. Når det kombineres med Altro Whiterock FR, skaber det en uigennemtrængelig, hygiejnisk løsning til hele området.

Studenterboliger – badeværelse

Gulv

En studerendes badeværelse er vedkommendes eget rum, ofte placeret én suite. Pladsen er generelt begrænset, så der er høj sandsynlighed for vandstænk og kondens samt sæberester på gulvet, når man træder ud af brusebadet. Det betyder, at ud over at give et hjemligt udseende er det vigtigt at forebygge, at man glider. Da studenterboliger sjældent har rengøringsservice på de enkelte beboeres værelser, skal gulvet være let for den studerende selv at holde rent.

Altro Aquarius fås i mange nuancer, herunder bløde blå, grønne og neutrale farver, der er særligt designet til at give en følelse af hjem. Det er et sikkerhedsgulv til specialområder, der er designet til at reducere skridrisikoen til en ud af en million både med bare fødder og med sko, plus almindeligt forekommende spild på badeværelsesgulve som fx shower gel, shampoo (slider 96) og selvfølgelig vand. Altro Aquarius har Altro Easyclean Technology, der hjælper de studerende med at holde gulvet rent.

Studenterværelser

Gulve

Studenterværelser bruges både til at sove, studere og mødes med andre, så kravene til armaturer og inventar er høje! Der er behov for ro til hvile og koncentration, som betyder, at man skal reducere de lyde, der kommer ind i eller ud fra de individuelle rum. Værelset er den studerendes hjem i løbet af semesteret, så det er vigtigt med et hjemligt udseende, samtidig med at man undgår hygiejne- og rengøringsproblemerne, der kan være forbundet med gulvtæpper. For at maksimere antallet af beboere kan værelserne ikke være ude af drift på grund af installationer eller længerevarende reparationer. En gulvløsning, der eliminerer dette problem, er derfor ideel.

Med mulighed for træ-look, en effektiv trinlydsreduktion på 14dB og komfort under fødderne giver Altro Cantata en dekorativ og samtidig holdbar løsning. Gulvet er ideelt til soveværelser, der også fungerer som studierum og mødested. Da det ikke anvender lim, har det også den fordel, at det minimerer nedetiden, halverer installationstiden og ikke afgiver nogen klæbemiddellugt under og efter installationen.

Studenterboliger – køkkener

Gulve

Studenterkøkkener er generelt i åbent plan med spise- eller stueområde lige ved siden af. Da køkkenerne ikke nødvendigvis er udstyret til finere kokkekunst, går brugen mere i retning af lette måltider, morgenmad og tilberedning af snacks.

Med mulighed for træ-look, masser af farver, en trinlydsreduktion på 14dB samt komfort under fødderne giver Altro Cantata en både dekorativ og holdbar løsning. Da gulvet ikke kræver klæbemiddel, giver det også den fordel, at nedetiden minimeres, installationstiden halveres, og man oplever ingen medfølgende lugt under og efter installationen.