Altro Whiterock hygiejnisk vægbeklædning

Walls

Din guide til hygiejnisk vægbeklædning

Med Altro Whiterock FR hygiejniske vægbeklædninger har vi uigennemtrængelige, stødfaste løsninger, der passer til alle områder med garanti for rengøringsvenlighed. Hver løsning er et hygiejnisk alternativ til keramiske fliser og har en jævn, tiltalende finish, som får enhver installation til at se moderne ud.

Og det bedste? Altro Whiterock FR er tilgængelig som et komplet system, der skaber en holdbar, vandtæt og hygiejnisk løsning til hele installationen. Kombinerer du løsningen med Altro sikkerhedsgulve, har du alt, hvad du behøver.

Det integrerede system

  • Fuldstændigt forseglet, hygiejnisk system
  • Uigennemtrængeligt, ikke-absorberende og vaskbart
  • Modstår ekstreme varme og kolde temperaturer (+60 °C til -30 °C)
  • Hulkehlsamlinger mellem vægbeklædning og gulve skaber en uigennemtrængelig forsegling, som er nemmere at holde rene

Snavset på fliserne

Vægge og overflader skal holdes rene og hygiejniske for at være sikre. Fliser kan se godt ud, men der skal mere til at holde dem rene, end man umiddelbart tror. Fliser og fuger er porøse, hvilket gør dem mere modtagelige for bakterier. Der kommer også nemt skår og revner, som giver snavs og bakterier mulighed for at samles og skjule sig for rengøringspersonalet. Fuger er særligt sårbare over for skader, selv epoxy-fuger kan få dem.

Altro Whiterock FR vægbeklædningssystemet har en ekstremt høj slagmodstand i henhold til BS EN438-2-1991 stålkugletesten. Slag, der vil efterlade keramiske overflader sårbare over for vandindtrængning, efterlader nap en ridsa på Whiterocks hårde overfladke. Det samme gør sig gældende for beklædningens termoformede hjørner - et område hvor keramiske fliser er særligt sårbare.

Altro: Det moderne alternativ til fliser