Vægbeklædningsfuger

Fuger og samlinger er en vigtig del af systemets integritet. Der er to virkelig populære måder at skabe samlinger mellem din vægbeklædning og gulvbelægningen på. Den ene metode er ved overlapning, hvor vægbeklædningen overlapper gulvet, og samlingen forsegles med fugemasse. Den anden metode er ved brug af lister i overgangen mellem gulv og væg. Det kan være skjulte overgange, som stadig har overlap, eller en en- eller to-dels skæring, som lukker revnen, men er synlig.

Når du installerer vægbeklædning, vil glatte og fastgjorte samlinger gøre rengøringen nemmere og hjælpe med at undgå at snavs, fugt, bakterier eller at skadedyr flytter ind. Altro vægbeklædning kan fastgøres ved hjælp af en af fem forskellige typer af samlinger:

  • Svejset: Den mest hygiejniske samling, den flugter med overfladen, og er den eneste, der er velegnet til rene rum og operationsstuer. Det er også egnet til almindelig hospitalsbrug og til køkkener.
  • Én del: Bruges af sikkerhedsmæssige årsager, og er ideel til sikrede afdelinger, da de ikke kan hives af.
  • Todelte: Den hurtigste og nemmeste samling som kan tilpasses, den er æstetisk taknemmelig at anvende selv på en ujævn overflade. Ofte brugt i køkkener, men den kan bruges næsten overalt undtagen på områder, hvor der forudsættes en helt særlig renlighed, hvor en svejset samling anbefales, samt sikrede enheder.
  • Altro Whiterock FlexiJoint: En tynd, godt udseende samling, som er unik for Altro og fås i forskårne længder. Den kan anvendes næsten overalt undtagen på områder, hvor der forudsættes en helt særlig renlighed, og hvor der anbefales en svejset samling.

Sådan bestilles tilbehør

For at bestille matchende tætningsmasser og kehllister skal du vælge fra listen herunder og tilføje et farvereferencenummer for prøven, der er vist på hver produktside.

Altro Whiterock svejsetråd - WSR ____

Farvematchende tætningsmaterialer - A805 / ____

For at bestille tætningsmateriale i hvid, indtastes A802.