Muligheder er det, vi stræber efter at skabe hver dag

Possibilities

Vi har altid kæmpet for ideer og innovation: At kapitalisere på vores designdrevne tilgang og unikke indsigt såvel som teknologiske fremskridt for at tage hånd om de mange forskellige muligheder og udfordringer, som vores kunder står over for.

Vores evne til at innovere, inspirere og skabe muligheder for vores kunder stammer fra menneskelig forståelse og evnen til at sætte sig ind i menneskers behov. Vi var de første, der producerede phtalat-frie sikkerhedsgulve tilbage i 1954, og vi er fortsat med at lytte og lære fra vores kunder siden da. Det er sådan, vi udviklede verdens første brugbare, genbrugelige og genanvendelige gulvbelægning og det eneste fuldt integrerede vægbeklædnings- og gulvbelægningssystem.

Og vi udfordrer stadig det, vi mener er muligt, ved at stille spørgsmål til, hvordan rum bruges, og hvordan de kan få mennesker til at føle sig, så kravene fra livet i det 21. århundrede bedre kan imødekommes. Det er denne tro på styrken af designtænkning, der gør os i stand til at hjælpe transportfirmaer med at inspirere deres kunder. Gæstfrihedsfirmaer til at skabe anderledes spise- og eventoplevelser. Hospitaler til at forbedre hygiejnen og velværet. Og skoler til at forbedre læring med inspirerende og kreative klasseværelser.

Vi er passionerede omkring potentialet i det, vi gør, omkring design og udvikling af revolutionerende materialer og omkring indgåelse af nye alliancer, så vi bliver ved med at bevæge os fremad. Det får mulighedernes gnister til at flamme op til større præstationer og holder vores kunder i front på deres respektive markeder, og deres kunder sikre, glade og sunde.