At tage ansvar - sociale, økonomiske og miljømæssige overvejelser

At tage ansvar

David Kahn, Chairman, the Altro GroupHvad er bæredygtighed? 

“En bæredygtig udvikling er en udvikling, som opfylder de nuværende behov, uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare". Det er sådan, Brundtland-rapporten fra Verdenskommissionen for miljø og udvikling i 1987 beskrev bæredygtighed. Som familieejet virksomhed har vi altid taget vores miljømæssige ansvar meget alvorligt, og for os handler bæredygtighed om langt mere end blot miljøspørgsmål. Det gælder både de sociale og økonomiske aspekter såvel som miljømæssig ansvarlighed, også kendt som de tre bæredygtighedssøjler eller "den tredobbelte bundlinje.”

Hos Altro erkender vi, at bæredygtighed er en rejse ... en række skridt. Dette er grunden til, at vores program "Skridt mod bæredygtighed" netop er en komplet tilgang til håndtering af bæredygtighed, hvor vi forholder os til vores indvirkning på alle tre aspekter af bæredygtighed - ikke bare miljøet.

Så alt imens vi gør en aktiv indsats for at minimere vores indvirkning på miljøet og handler på en socialt ansvarlig måde, leverer vi også langsigtede, bæredygtige, sikre og hygiejniske løsninger.

Vi værdsætter vores ansvar som britisk producent

Vores virksomhedsfilosofi er at bevare vores produktion i Storbritannien. Så længe vi bliver ved med at gøre det, kan vi skabe nationale beskæftigelsesmuligheder og samtidig støtte vores lokaløkonomi.

“Den styrke, vores team har, er hovedårsagen til, at vi er fortsat med at bevare vores produktion i Storbritannien. I årenes løb er efterspørgslen efter vores produkter vokset i en sådan grad, at det har været nødvendigt at flytte fabrikken for at kunne øge vores kapacitet. Vi befinder os nu på vores tredje produktionssted siden 50'erne, men blot et par kilometer fra vores oprindelige produktionssted. Dette har været en enorm fordel både for virksomheden og for lokalsamfundet. Vi har stadig kolleger, der begyndte at arbejde sammen med os, da vi lå på vores første produktionssted,”, David Kahn, Bestyrelsesformand, Altro Group

Vi værdsætter vores samfund

Vi støtter samfundet i bred forstand ved at skabe nationale arbejdspladser og uddannelsesmuligheder indenfor branchen.

“Vi er glade for at arbejde sammen med så engagerede unge mennesker, der har en ægte interesse i og lyst til at arbejde indenfor gulvbranchen. Vi ved, at vi klæder den næste generation på.”, Major Monz, teknisk servicekonsulent.