Kundeudtalelser

“Vi var i stand til at foretage termoformning af materialet på vores eksterne værksted. Denne proces opvarmer Altro Whiterock til en specifik temperatur, ved hvilken komponenterne derefter kan formgives til deres ønskede form. Så hele beklædningen til søjler, indfatninger, overkarmsstykker og driftsmekanismen for døre og brandskodder blev forberedt på et eksternt værksted og klar til installation. Det var vigtigt at holde samlingerne på et minimum for at reducere infektion på afdelingen, så vi skabte et forseglet finish, hvor det var muligt. Dette var en meget kompleks proces, som blev muliggjort takket være vores 3D-formgivningssystem. Det er det sværeste arbejde, vi nogensinde har udført, men det viser hvor utrolig alsidigt Altro Whiterock kan være, når det kommer til at skabe visuelt, betagende design i sundhedsmiljøer, hvor patientsikkerhed og hygiejne er topprioriteter.”

Danny Robinson, direktør for Wallclad Floors and Doors Ltd

 

“Et køkken på et stort hotel fordrer høje hygiejne- og sikkerhedsstandarder for at kunne yde bedste muligt. Altro Stronghold 30 giver os de bedste resultater ved spild, det er elastisk og forbedrer arbejdsmiljøet for kokkene i form af sikkerhed, hygiejne og komfort.”

Pep Gràcia, tekniskchef, MCD Grup, Spanien

 

“Vi har maksimeret fordelene ved Altro: sikkerheden, den nemme installation og æstetikken. Med hensyn til standarder og inspektioner er der med Altro sikkerhedsgulve ingen problemer, fordi produkterne altid ligger over retningslinjernes krav, hvilket er betryggende.”

Daniel Alcaide, fra installatøren, Colober Flooring Light, for Nestle, Spanien

 

“Vi havde mange overvejelser i forbindelse med produktvalget, men én ting vi var sikre på fra starten af var, at det skulle være Altro.”

Lesley Meaker, chef for ArtCare designteamet ved Salisbury District Hospital, UK

 

“Jeg har tidligere erfaringer med Altro, som viser, at de ikke alene har en fantastisk kundeservice, de har også produkter af højeste kvalitet. De badeværelser vi installerede med Altro sikkerhedsgulv og Altro Whiterock Chameleon vægbeklædning var prismæssigt fornuftige og af meget høj kvalitet. Jeg vil kun anbefale og selv anvende Altro Aquarius og Altro Whiterock produkter.”

chef for vedligeholdelse, Ormond College, University of Melbourne, Australien

 

“Udover fordelene ved produkterne er jeg imponeret over Altro’s kundeservice. Det gælder både rådgivningen og supporten inden køb, instruktionerne fra installationsfirmaet og den gnidningsfrie installation. Det hele var perfekt koordineret – og under tidspres”

Norbert Stocker, leder Stockerhof, Pfaffenhofen, Tyskland

 

“Hygiejne er afgørende for sikkerheden. Hvis ikke gulvet er nemt at rengøre, får det en fedtet overflade og bliver mindre sikkert at gå på. Derfor er det vigtigt, at det er nemt at rengøre. Det faktum, at vi endnu engang har valgt det samme gulv til et stort område, er en fantastisk anerkendelse af Altro.”

Tommy Johansson, Bygningsansvarlig, Gekås, Sverige

 

“Vi er så tilfredse med Altro Walkway og Altro’s produkter I almindelighed, at vi ikke havde nogen forbehold i forhold til at specificere det igen, da vi skulle vælge gulve til gangene i de nye bygninger. Skridsikkerhed og rengøringsvenlighed var afgørende for vores beslutning, og på de områder er der ingen, der overgår Altro.”

Mike Hodds, East Norfolk Sixth Form, UK

 

“Jeg vil helt klart anbefale Altro Aquarius til andre, da jeg synes, at gulvet lever op til dets løfter om høj kvalitet, skridsikkerhed og flot design. Det er ligeledes værd at tage med i betragtningen at Altro’s gulve er et miljørigtigt valg, som sikrer mindre negativ påvirkning af naturen. Alt i alt er vi i Næstved Squash Center meget tilfredse med vores nye gulv.”

Morten Black, daglig leder og medejer af Næstved Squash Center, Danmark

 

“Processens kvalitet, servicen, håndværket, holdbarheden og det vi får for pengene har fået os til at vælge Altro igen.”

Jörn Schattschneider, Teknisk Direktør for By Departementet i Augsburg, Tyskland

 

“Vi har årligt cirka 150.000 gæster på restauranten, de slider på gulvene, og det stiller store krav til gulvbelægningen. At Altro gulvene i forgangen og på trappen stadig efter 22 år udgør stort set den samme lave risiko for skridulykker, som da gulvet blev lagt er både imponerende og glædeligt. Vi har naturligvis et ønske om at skabe størst mulig sikkerhed for vores gæster, og det må man sige, at Altro gulvene bidrager til.”

Kenneth Larsen, Indehaver og franchisetager på McDonalds i Vejle

 

“Altro’s gulve kan rengøres med højtryksrensere, hvilket sikrer uovertruffen hygiejne og samtidig sparer tid på rengøring. Vores anden prioritet er sikkerhed, og de skridsikre egenskaber ved Altro’s gulve passer perfekt til vores krav.”

Adrien Garcia, driftsleder, Pret a Manger, Paris

“Macquarie Uni har anvendt Altros sikkerhedsgulv i hele den videnskabelige laboratoriumsbygning i nogle år efterhånden. Vi har fundet, at gulvet kan modstå bogstavlig talt alle former for slag og stød, som personalet og eleverne udsætter det for. Testen, der er foretaget af Safe Environments, bekræfter min beslutning om at anvende Altro.”

Peter Squibb, senior projektleder hos Macquarie University, Australia

 

“Altro XpressLay er et attraktivt produkt med en blød satinfinish, som gav vores kunder et fint produkt, der også er nemt at rengøre. Men at gulvet ikke skulle limes, var det magiske øjeblik - det store kryds. For entreprenører, der ikke kender til Altro XpressLay og ideen om limfrie gulve, er det en selvopfyldende profeti. Stol på Altro, og du får et produkt, der fungerer i lang tid.”

Richard Martin, Pacific Flooring

 

“Altro XpressLay er super nemt at installere. Der er ingen opløft af basegulv eller vinyl, ingen lim, ingen støv ingen driftsstandsning eller afbrydelse. Det ville have taget os mindst 6 uger at lægge et almindeligt vinylgulv. Og hvis eventuelle dele skal udskiftes i fremtiden, kan de nemt skæres ud, og et nyt kan lægges i.”

Matt Bundell, administrerende direktør hos Admiral Flooring

 

“I et køkken, hvor der hele tiden køres med vogne og stativer og skramles med potter og pander, spiller akustikken en afgørende rolle for arbejdsklimaet. Efter vi har fået installeret det skridsikre vinylgulv fra Altro, har det mindsket larmen i køkkenerne. Det betyder, at medarbejderne bliver mindre trætte, og det har selvsagt en positiv effekt på arbejdsglæden.”

Jette Ramsing, leder af madservice hos Herning Central

 

“Altro Stronghold 30 er uden sammenligning. På den ene side giver det vores medarbejdere skridsikkerhed og holder dem sikre - på den anden side giver det os mulighed for perfekt rengøring og vedligeholdelse af gulvet på vores installationer. Hvad angår overholdelsen af sikkerhedsbestemmelserne, ved vi, at vores gulve med Altro Stronghold 30 altid overgår de angivne standarder. Derudover, og fordi det er så nemt at installere, tog det blot en enkelt dag, og vi kunne fortsætte med resten af projektet. Vi vil uden tvivl anbefale det.”

Franco Giuseppe Zirotti, ekstern arkitektkonsulent hos KFC