Velkommen til Altro

Velkommen til Altro

Altro har været på forkant med innovation i 100 år. I dag, hvor vi arbejder tæt sammen med arkitekter, slutkunder, ingeniører, designere og entreprenører i hele verden, hjælper vores indsigt og ekspertise dem med at ændre hverdagsrum til miljøer, der kan forbedre velværet for alle, der bruger dem.

Og ved konsekvent at bruge kreativ tænkning til praktiske løsninger - der bibeholder de højeste standarder for sikkerhed og holdbarhed - i den rigtige verden er Altro blevet synonym med kvalitet.

Som en familiebaseret virksomhed har vi en stærk sans for det, vi værdsætter, og en tænkemåde, som er inspireret af Bauhaus - en balance mellem kvalitet, form og designanført funktion - der sætter menneskers behov i fokus for alt, hvad vi gør. Det er en menneskecentreret tilgang til design for behovene i livet i det 21. århundrede.

Det er en historie, der betyder, at vi værdsætter det dristige, det modige og det nye. Fra at fokusere på, hvordan de forskellige sektorer, som vi betjener, har brug for, at deres rum præsterer, til ønsket om mere miljømæssigt bæredygtige materialer, udfordrer Altro konstant det, der er muligt, og søger efter nye måder at inspirere vores kunder på og svare på deres største udfordringer.

Med kontorer over hele Europa, Amerika, Asien/Stillehavet og Mellemøsten forbliver vi engagerede i at udvikle løsninger, der består tidens test.

Vi kombinerer det bedste fra nutidig stil med den funktionalitet, der kræves for at forbedre den måde, vi alle lever og arbejder på, uanset hvor i verden det måtte være.

Vi er Altro.