Vi finder ud af, hvordan de forskellige sektorer, som vi arbejder med, har brug for, at deres rum pr

"Arkitekturen begynder, hvor ingeniørarbejdet slutter.”

- Walter Gropius

De behov, der gør sig gældende for mennesker i byggeriet og bygningens brugere, har altid været vigtige for os i Altro. Et godt eksempel er udfordringen med at renovere rum, der skal bruges 24/7: Her opfandt vi det klæbemiddelfri sikkerhedsgulv, som halverer monteringstiden og tilbyder den yderligere fordel, at der ikke er nogen klæbemiddellugt. Det betyder, at kritiske områder kan være oppe at køre igen på en enkelt dag.

Vi har i mange år samarbejdet med kunder på tværs af sektorer som sundhed, pleje, uddannelse og hotel- og restaurationsbranchen. Vi sikrer, at vi har en forståelse af designernes, montørernes og slutbrugernes udfordringer – kun på den måde kan vi udvikle løsninger af høj kvalitet, som både præsterer og ser godt ud.

Andrew Marshalls synspunkt: ”Mange trends, som vi kender, er nærmest cykliske. Det, der var på mode i 1970’erne og 1980’erne, er nu trendy igen. Men det bedste ved det er: Hver trend kommer tilbage med den teknologi, der findes nu, og som ikke fandtes dengang.”